Flot comeback af lokal springrytter

SPORT:

Der har den forløbende uge været afholdt et af Danmarks største konkurrencer i ridebanespringning, nemlig Christmas Show på Danmarks nationale hestesportscenter på Vilhelmsborg ved Århus.

Her skulle den lokale unge springrytter, Anna-Mathilde A. Nielsen fra Skive Rideklub prøve kræfter mod nogle af bedste springryttere fra ind- og udlandet.

Anna-Mathilde og Cocio skulle i løbet af ugen deltage i 5 konkurrencer. De 3 første blev lige ved og næsten. Tiden var hurtig nok til gode placeringer, men hver gang var de uheldige og fik en enkelt nedrivning. De havde dog præsteret et resultat, der var godt nok til, de blev kvalificeret til finalen lørdag. Her gik det ikke bedre, og en fejl fra rytterens side blev afgørende for, at et godt resultat udeblev.

Søndag var sidste konkurrence. Her red Cocio og Anna-Mathilde en accumulator springklasse. Her får man point efter hvilke spring, man klarer på banen. Ved det sidste spring kan vælge at springe et meget svært spring, jokeren, der giver mange point eller det almindelig spring, der giver normale point – og det gælder om at gøre det i hurtigste tid. Anna-Mathilde fik ryster den dårlige tur fra lørdag af sig, og red sikkert rund på banen i en lynhurtig tid, der kun var 0,17 sek. fra sejren. Anna-Mathilde og Cocio fik dermed et flot comeback med en 2. plads ud af det stor felt på 58 ryttere fra ind- og udlandet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk