Faldskærmsklubben får støtte til forestående projekter

SPORT:

”Det har stor betydning for klubben,” siger formand for Faldskærmsklubben West Jump om ny sponsoraftale med OK.

Pengehjælp er på vej til Faldskærmsklubben West Jump, og det vækker glæde hos formand Mark Albrektsen. Pengene kommer i form af en sponsoraftale med energiselskabet OK – og det er vigtigt med økonomisk medvind i en tid med nye projekter på tegnebrættet, forklarer formanden.

”Det har stor betydning for faldskærmsklubben, at vi får en aftale med OK i forbindelse med, at vi er ved at bygge ny hangar og klubhus. Det kræver nogle midler. Og selvom det måske ikke er så store summer, vi får gennem sponsoraftalen, så skal man huske, at mange bække små gør en stor å,” siger Mark Albrektsen.

Støtte på flere måder
Aftalen er simpel. Bilister kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Faldskærmsklubben West Jumps sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte West Jump med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK
OK har i mange år støttet foreningslivet. Støtten går til foreninger lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter det danske foreningsliv, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet.

”Lige nu har mere end 1.800 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk