Skivemødet 2020 udskydes som følge af Coronavirus

Skivemødet:

Den danske samtalefestival Skivemødet skulle have været afholdt den 30. april - 2. maj, men bliver nu udskudt til 3.-5. september som følge af de seneste dages udvikling i spredningen af coronavirus.

Arrangøren bag - Branding Skiveegnen - er af den opfattelse, at hensynet til publikum er det absolut vigtigste. Risikoen for spredning af virus til større arrangementer udgør på nuværende tidspunkt en reel trussel mod folkesundheden, hvorfor Branding Skiveegnen har truffet beslutningen om at udskyde arrangementet til den 3.-5. september 2020. Her er forhåbningen, at situationen har normaliseret sig.

Formand for Branding Skiveegnen og adm. direktør i Thise Mejeri, Poul Pedersen, fortæller om beslutningen: ”Vi har med udskydelsen af Skivemødet valgt at efterleve den danske regering og sundhedsmyndighedernes opfordringer. Vi udskyder derfor Skivemødet til starten af september for at mindske risikoen for spredning af smitte og for at følge Statsministerens anbefalinger for afholdelse af større arrangementer til dørs. Vi følger situationens udvikling nøje og ser frem imod at afvikle årets skarpeste debatter på Skivemødet 2020 til september, hvor Danmark forhåbentligt atter er i sundhedsmæssig balance.”

Et opdateret program for Skivemødet 2020 vil blive offentliggjort løbende på www.skivemoedet.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk