To gratis ture med handicapkørsel - forlænget til 30. september

Foto: Pixabay
Servicemeddelelser:

Med i regeringens sommerpakke var der to sommerture, som skulle benyttes i uge 27-32. Skive Kommune har erfaret, at meget få borgere i Skive Kommune har benyttet denne mulighed. Derfor har Skive Koomune valgt at forlænge perioden, så tilbuddet nu gælder indtil d. 30. september.

I forbindelse med regeringens sommerpakke tilbyder Skive Kommune to gratis sommerture til borgere, der er visiteret til handicapkørsel. Turene skal benyttes senest d. 30. september 2020.

Turene bliver fratrukket det årlige turantal, som er 104 ture. Sommerturene kan bestilles som en tur/retur eller som to enkelt ture. På sommerturene kan man enten have en gratis ledsager med eller en gratis medrejsende med

Der er følgende krav til sommerturene:

  • Turen må max. være 50 km. lang (pr. tur)
  • Turen må kun være indenfor Region Midtjylland
  • Turen skal bestilles og bruges senest d. 30. september 2020

Sådan bestiller man sommerturene

For at benytte de gratis sommerture så kontakt Skive Kommunes visitation på tlf. 9915 6660 alle hverdage fra kl. 8 – 9.00. Vær opmærksom på, at tilbuddet om sommertur gælder indtil og med d. 30. september.

Husk mundbind
På baggrund af den øgede smitte med coronavirus i Region Midtjylland er det pr. 13. august 2020 et krav, at alle passagerer skal bære mundbind, når de rejser med Fleks-trafik. Det gælder også handicapkørselsordningen. Kravet om mundbind gælder også for Flextrafiks chauffører.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk