Separering af kloak på Færøvej

Servicemeddelelser:

I forbindelse med renovering af Viborgvej skal der gennemføres en separatkloakering af Færøvej. Denne separatkloakering indebærer, at Færøvej skal graves op fra Viborgvej og frem til det gamle banelegeme.

Arbejdet forventes påbegyndt onsdag den 16/1 – 2019, hvor der startes ved Viborgvej og derfra arbejdes indad mod gamle banelegeme. Arbejdet forventes at strække sig over en periode på 3-4 uger. I den periode vil adgangen fra Viborgvej ad Færøvej til 7-eleven og HP-Hvidevarer m. fl. være spærret. Der vil dog blive etableret midlertidig indkørsel fra Viborgvej ind over P-plads ved HP-Hvidevarer som tidligere. Det tilstræbes at adgangen genetableres så snart dette er muligt - forventeligt efter 2 uger. I arbejdsperioden vil der desuden blive skiltet med henvisning til butikkerne ved Øster Fælledvej. Smtidig vil der blive skiltet for frakørsel ad Øster Fælledvej

Efter færdiggørelse af separatkloakeringen vil Færøvej herefter midlertidigt henligge i grus indtil det atter er muligt at udlægge asfalt, hvilket forventes at ske til marts.

Link til midlertidig ind- og udkørsel fra HP-Hvidevarer m.fl.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk