Midttrafiks busser får nye køreplaner

Servicemeddelelser:

1 . juli 2018 er der køreplanskift for Midttrafiks busser. For langt de fleste ruter er der ingen eller kun få ændringer. Kunderne kan allerede nu finde den nye køreplan på midttrafik.dk eller i Rejseplanen.

De nye køreplaner træder i kraft 1. juli 2018, og selvom der kun er tale om få ændringer, så opfordrer Midttrafik til, at kunderne orienterer sig på midttrafik.dk eller i Rejseplanen.

Midttrafik har lavet de nye køreplaner på baggrund af ønsker fra kommuner og Region Midtjylland, som bestiller den kollektive trafik hos Midttrafik, og med input fra kunder, chauffører og busselskaber om erfaringer med de nuværende køreplaner.

De køreplaner, som der sker ændringer med, har været igennem en offentlig høring i januar 2018. Alle bemærkninger er sagsbehandlet og forelagt de enkelte kommuner og Region Midtjylland.

Tjek køreplanen på midttrafik.dk
Kunderne kan allerede nu se de nye køreplaner på midttrafik.dk. Her opdateres de løbende, da der kan forekomme rettelser. Midttrafik anbefaler, at man altid tjekker midttrafik.dk/køreplaner for den senest opdaterede køreplan eller finder sin rejse i Rejseplanen.

Skive-området
Rute 402:
Ruteforløbet ændres, så ruten kører fra Vinde via Sundhedshuset mod Trafikterminalen.

Rute 443:
Der er ingen kørsel lørdag, søndag og helligdage. I stedet kan man bruge rute 444.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk