Medarbejderne i Skive Kommune er sendt hjem som følge af coronavirus

Foto: Pixabay
Servicemeddelelser:

Mange kontorer stod fra torsdag morgen tomme i Torvegade 10 og Den Blå Diamant i Skive. De kommunale medarbejdere fik onsdag aften besked på at arbejde hjemme i videst mulige omfang.

Det har beredskabsgruppen i Skive Kommune besluttet efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften. Her præsenterede hun regeringens vidtrækkende tiltag for at forsøge at begrænse antallet af danskere, der bliver smittet med coronavirus.

Medarbejdere, der ikke varetager kritiske funktioner, skal indtil videre blive hjemme i to uger. Definitionen af, hvad der forstås ved kritiske funktioner, foretages af lederen og foregår i løbende dialog md Kommunernes Landsforening, KL. Hjemsendte medarbejdere vil modtage løn. De er forpligtede til at arbejde og skal være tilgængelige på telefon og mail fra deres nærmeste leder.

- Vi har gjort det, som de statslige myndigheder har anbefalet os at gøre. Vi tager alle retningslinjer derfra meget alvorligt. Derfor er rigtig mange medarbejdere blevet sendt hjem. De vil fortsat stå til rådighed, så de kan løse de opgaver, som de aftaler med deres nærmeste leder, siger Jan Lund-Andersen.

Følg med i udviklingen lokalt på skive.dk/corona. For at få et overblik over de seneste udmeldinger fra myndighederne, henvises der til coronasmitte.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk