Generalforsamling i Kultur på Tværs

Servicemeddelelser:

Den lokale integrationsforening Kultur på Tværs under Dansk Flygtningehjælp frivillige netværk inviterer den 29. marts kl. 19.00 til ordinær generalforsamling på Skive Bibliotek.

Generalforsamlingen er åben for alle, og forud for generalforsamlingen kan man tilmelde sig til fællesspisning.

Det forgangne år har rummet en lang række aktiviteter, og rent økonomisk har foreningen haft en omsætning på langt over 100.000 kr. Her har opbygningen af ”Skives Internationale Kolonihave” tegnet sig for lang den største del. I den forbindelse fik foreningen senes ca. 37.000 kr. til bl.a. legeredskaber, udemøbler, bålgrill, solfangeranlæg fra Skives Bydelspulje, og aktuelt søges nu også penge til et cykelværksted, som skal opføres tæt ved kolonihavehuset.

Foreningens omdrejningspunkt er den nu to år gamle ”Kultur- og SamtaleCafé”, som afholdes hver onsdag på Skive Bibliotek. Inden for det seneste år er også startet en ”Sycafé” på Aakjærskolen og en ”Engelskklub for børn og unge” på biblioteket. Inden så længe håber foreningen også at kunne starte en Madklub på Aakjærskolen.

For 16. år i træk uddelte Kultur på Tværs integrationspriser i november, og som noget nyt afholdt man en meget stor ”Kultur- og Festdag” i september med masser af sang, dans og musik samt spændende smagsoplevelser. Det seneste større arrangement var markering af ”Kvindernes Internationale Kampdag” den 8. marts.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk