Skive Sejlklub fastholder top 5 i Ligaen

Foto: Skive Sejlklub
Sejlads:

Skive Sejlklub siger: Drømmer om at bringe Skive i 1. division er fortsat intakt. Vi ligger nu samlet nummer 4 efter weekendens resultat, da vi fik en ordentlig lussing om søndagen. Her gik vi fra en 4. plads til en 11. plads på to sejladser.

Vi sluttede på en fin 4. plads lørdag, og fik virkeligt hævet niveauet for hver sejlads.

Søndag var bestemt ikke en go’ dag på vandet, hvor vi begge gange kommer skidt fra start. Vinden sprang 30-40 grader, og man endte med at sejle halvvind eller kryds på løberen.

Den sidste sejlads endte op og ned på alle placering, da 4 både – herunder os – ligger stille i lang tid tæt på målstregen, og scorer 0 point.

Personligt mener jeg det var usportsligt af afholde sejladser i disse vindforhold og specielt den sidste sejlads var under al kritik. Vi ligger som nummer 3, uden vind, og mister 4 vigtige point kort før målstregen pga. tidsgrænsen på 5 min efter første båd.

De sidste 4 point havde virkeligt gjort en forskel, da 14 ud af 18 både fik point i sidste flight. Det havde givet os 10 point ned til nummer 5 i den samlede stilling – men vi må nu nøjes med 5 point. Av av av….

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk