Skive på podiet til Sejlsportsligaen

Det var først i den allersidste sejlads at resultatet blev afgjort, så der var spænding efterfulgt at jubel til sidste sekundet.
Foto: Skive Sejlklub
Det var først i den allersidste sejlads at resultatet blev afgjort, så der var spænding efterfulgt at jubel til sidste sekundet.
Sejlads:

Efter 36 afviklede sejladser, er det til stor jubel, at vores lokale hold slutter på en flot 2. plads

Det var først i den allersidste sejlads at resultatet blev afgjort, så der var spænding efterfulgt at jubel til sidste sekundet.

Vi laver en 1. pladser og to 2. pladser samt en 4. plads i dag, hvilket holder vores podieplads i live. Den sidste sejlads var afgørende, og her opnår vi endnu en 1. plads. Det kunne have været 4. første pladser, da vi lå først på sidste topmærket i fire af sejladserne, men der er ikke plads til taktiske fejl eller missede vinden spring. Vi er meget tilfredse med resultatet, og glade for at kunne give lidt igen til klubben, der har ydet en kæmpe indsats for vores ligahold og Sejlsportsligaen, siger Jan Gudiksen

Den sidste sejlads blev dramatisk, da Skive lavede to spiler kæntringer, hvilket vi ellers ikke har set fra holdet i weekenden.

Vi plejer at have godt styr på vores spiler, og det er meget lang tid siden, vi sidst er styrtet. Det er vel at mærke ikke fordi, vi holder igen – tvært imod – sidste gang vi var i baljen var Mors Rundt i 18-20 m/s” siger en tilfreds skipper, Søren Poulsen

Skive ligger a-points med Sundet, der begge har seks 1. pladser, så den sidste placering var afgørende. Skive opnår en 1. plads i deres sejlads og Sundet en 2. plads. Spændingen var næsten ikke til at holde til, og alle holdte vejret til resultatet var endeligt.
Store vindtryk

Sejlklubben Sundet loggede hele 18.9 knob i dag, da de ramte en hård stribe vind, der sendte dem afsted på løberen. Begejstringen var stor på land, og flere sejlere sukkede for at havde fået samme tur.


Drømmen lever videre

Skive Sejlklub har nu været vært for de to første liga stævner i 2015. Næsten gang er i Horsens for Skives ”unge” hold skal holde drømmen i live om top 5, der sikrer oprykning til 1. division.

En ting holdene kan være sikker på, det er lokal opbakning, siger Niels Bo Nielsen, der sammen med Michael Møller Christensen har ansvaret for de lokale hold, deres træning og sidst men ikke mindst ansvaret for, hvem der stiller op for Skive.

Stort tillykke til ”de gamle” – Søren Poulsen, Kaj-Ove Christensen, Mads Dolberg og Jan Gudiksen – stærkt sejlet!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk