Hancock Fjordfræseren 2017 i Skive

Foto: Ib Sohn // Skive Sejlklub
Sejlads:

I samarbejde med Morsø og Skive Sejlklubber, samt Limfjordskredsen, indbyder Maritim Center Skive, lørdag den 9. september til sejlads for alle.

Denne sejlads lægger op til noget nyt i Limfjorden. Lørdag morgen er der skippermøde i klubhuset, hvor der ved tilmeldingen også kan bestilles morgenmad. Her vil banerne blive offentliggjort, som det er planen at man skal sejle. Der er forskellige baner, men dog tilrettelagt således at man krydser hinandens baner flere gange. Start og mål vil være ud for Nykøbing.

Maritim Center Skive understreger dog, at denne sejlads er ikke kun kapsejlads, men ligeså meget en ryste sammen weekend for søens folk.

Der vil være løb for følgende både

  • Kapsejlads både efter DH med målerbrev.
  • Familie klasse, motorsejler og sejlbåde uden målerbrev.
  • Two – Star, dvs. både med kun 2 personer ombord.
  • Motorbåde. Her vil der blive lavet en navigations sejlads, med forskellige opgaver. Så det gælder ikke om at komme først, men at få én på opleveren.

Til de personer som ikke ønsker at sejle i en af de ovenstående klasser, men som har været med til at sejle båden til Nykøbing, vil der blive arrangeret en guidet tur rundt i Nykøbing, sponsoreret af Maritim Center Skive.

Efter målgang
Efter målgang vil der være arrangeret fest i Morsø Sejlklubs klubhus. Menu kan bestilles ved tilmeldingen, sammen med morgenmaden.

Der vil være gratis havneplads i Nykøbing Havn, for deltagere i Hancock Cup.

Der vil være sponsorgave til hver startende båd, samt præmie til hver 3. startende båd, i hver klasse. Der vil være mange ekstra præmier, eventuelt ved lodtrækning under festen, fra blandt andet diverse sponsorer. Der vil måske være overraskelser i løbet af aftenen.

Klubhuset vil være åbent og kan benyttes hele weekenden.

Fredag aften er grillen tændt med salg af frankfurtere fra klokken 18.00 - 21.00.

Tilmeldingsfrist
Sidste tilmelding lørdag den 2. september.

Tilmelding foregår på Skive Sejlklubs hjemmeside

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk