Undgå falske billetter til Skive Festival

Politi og retten:

Sommeren er højsæson for festivaler. Det gælder også i Skive, hvor Skive Festival den 6.-8. juni lokker musikglade festivalgæster til fra nær og fjern.

Midt- og Vestjyllands Politi har tidligere år modtaget anmeldelser fra håbefulde festivalgæster, som i god tro har købt en billet, der efterfølgende viste sig at være falsk.

Undgå at blive snydt
Det sikreste er at købe din festivalbillet hos den officielle billetudbyder, og der er stadig ledige billetter at få gennem Skive Festivals officielle hjemmeside.

Politiet fraråder at købe billetter via sociale medier såsom Facebook, hvor du kan risikere at møde en billethaj, som sælger falske billetter, sælger samme billet til flere kunder eller sælger billetter til overpris.

Hvis du alligevel køber billetter af private, så skal du huske at tjekke, at samme navn figurer på billetten, MobilePay-kontoen og sælgers profil på Facebook.

Få flere gode råd til, hvordan du beskytter dig selv, når du handler med privatpersoner på nettet

Hvis skaden er sket

Husk at anmelde det til politiet, hvis du er blevet snydt i forbindelse med køb af en festivalbillet. Det kan du gøre nemt og hurtigt på politiets nye selvbetjeningsportal – www.politi.dk/anmeld.

Jo før du anmelder sagen, jo før kan politiet stoppe gerningsmanden og forhindre, at andre bliver snydt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk