OPDATERET: Tre personer efterlyses for indbrud i Skive

Politi og retten:

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggjorde i går, den 31. oktober, en overvågningsvideo, hvor blandt andet en hvid varebil, passerer. Hverken denne eller andet på den pågældende overvågningsvideo kan relateres til indbruddet. De skrev desuden, at indbruddet skulle være sket natten mellem den 29. og 30. oktober. Indbruddet skete rettelig den 29. oktober kl. 02.34, altså natten mellem den 28. og 29. oktober.

I går, torsdag den 31. oktober, efterlyste Midt- og Vestjyllands Politi tre formodede gerningsmænd til et indbrud hos Lysmesteren, Søndre Boulevard i Skive. Politiet er blevet opmærksom på, at der er sket to fejl i den efterlysning.

Den ene fejl drejer sig om datoangivelsen. Indbruddet skete retteligt den 29. oktober ved 02.30-tiden, altså natten mellem den 28. og 29. oktober.
Den anden fejl knytter sig til overvågningsvideoen fra et kamera, der er placeret uden på en nærliggende bygning, hvor man angiveligt skulle kunne se den formodede gerningsbil passere. Det er ikke tilfældet, da overvågningen er fra den efterfølgende nat, altså ikke natten for selve indbruddet. De biler og den person, der passerer i overvågningsvideoen kan ikke relateres til indbruddet og vi har derfor fjernet den fra efterlysningen. Vi beder medier, der måtte have viderebragt videoen om også at fjerne den.

Af en anden overvågningsvideo fra den nat, indbruddet skete, fremgår det, at der ankommer et køretøj på størrelse med en varebil til butikken kort før indbruddet og at samme bil kører derfra kort efter. Videoen er dog af så dårlig kvalitet, at det hverken er til at afgøre model eller farve, hvorfor politiet ikke offentliggør den.

”Det er en menneskelig, men meget beklagelig fejl, der er sket i dette tilfælde. Vi har simpelthen fået indhentet overvågning fra en forkert dato. I de tilfælde, hvor en offentlig efterlysning er nødvendig, bestræber vi os på at offentliggøre overvågningsbilleder så hurtigt som muligt. Det må dog aldrig gå hurtigere end at vi får sikret os, at det er den korrekte overvågning, vi offentliggør. Derfor beklager vi, at det er sket i dette tilfælde”, siger politikommissær Lars Mikkelsen, lokalpolitiet i Skive.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser fortsat de tre mænd, der på overvågningen fra lampeforretningen knuser en rude og efterfølgende slipper afsted med flere lamper samt ødelægger en del udstillingsvarer og inventar.

Mændene beskrives som:

  • A. Mand. Ca. 175 cm. Almindelig af bygning. Iført en grålig/lys jakke med en refleks på venstre overarm, formet som en stribe. Han havde en hættetrøje under jakken, og hætten var trukket over hovedet. Han bar klæde for ansigtet. Ligeledes iført lyse/grålige bukser, lyse sko med mørke snuder. Han bar sorte handsker.
  • B. Mand. Ca. 185 cm høj. Almindelig af bygning. Iført en lys dynejakke med hætte. Lyse bukser og lyse kondisko med mærke markeringer på siden, samt hvid sål. Sorte handsker.
  • C. Mand. Ca. 185 cm høj. Almindelig af bygning. Iført en lys jakke med hætte, hvor der ovenpå var en refleksstribe fra pande til nakke, sorte/mørke bukser, mørke sko med lyse snører. Sorte handsker.

 

Opdateret 1. november 2019

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk