Politiet holder ekstra øje ved skolevejene

Politi og retten:

Morgentrafikken bærer igen præg af børn på vej til skole, og trafikanterne skal lige vænne sig til den øgede trafik omkring skolerne.

Da de ældste klasser stadig fjernundervises, mangler mange skoler samtidig de skolepatruljer, der plejer at hjælpe eleverne over vejen. Midt- og Vestjyllands Politi har derfor skærpet sit fokus på trafiksikkerheden omkring skolerne.

”Vi forventer, at det i nogen grad kan sammenlignes med situationen omkring skolestart i august, hvor både forældre og øvrige trafikanter lige skal mindes om hensynsfuld kørsel. Derfor vil vi i den kommende uge være tilstede omkring skoledagens start og holde øje med, at skoledagen starter sikkert for kredsens skolebørn,” fortæller vicepolitiinspektør og leder af Færdselsafdelingen i Midt- og Vestjyllands politi, Henrik Glintborg.

Både beredskabspatruljer, færdselsbetjente og politiets fotovogne deltager i indsatsen. Der vil være fokus på både hastighed, forældrenes trafikale adfærd i forbindelse med aflevering, uopmærksomhed og brug af sele. Færdselsindsatsen omkring skolerne vil finde sted i næste uge, men allerede i går og i dag har vi besøgt flere skoler i Holstebro Kommune, heriblandt Halgård Skole, hvor billedet er fra. Dér var både styr på trafikken og afstanden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk