Ingen straffesag som følge af aflyst schlagerfestival

Politi og retten:

Midt- og Vestjyllands Politi har standset efterforskningen i sagen vedrørende aflysningen af ”Danmarks Største SchlagerFestival”, der skulle have været afholdt den 30.-31. juli og 1. august 2015 af foreningen ”Sundsøre Kultur & Musikarena”.

Der er intet, der tyder på, at der blev begået strafbart forhold i forbindelse med den aflyste festival. Efterforskningen har vist, at indtægterne fra billetsalget blev anvendt til forudbetaling af kunstnere og andre driftsudgifter, og der er dermed ikke grundlag for at antage, at personerne bag festivalen har beriget sig på bekostning af billetkøberne”, udtaler specialanklager Per Kiel Lauritsen.

Sagen er efterforsket af lokalpolitiet i Skive efter, at en billetkøber havde indgivet politianmeldelse mod personkredsen bag festivalen. Politiet har bl.a. gennemgået kontrakter med kunstnere, regnskabsoplysninger samt foretaget afhøringer af en række personer, men efterforskningen har ikke vist uregelmæssigheder.

Baggrund
Få dage før festivalens afholdelse blev festivalen aflyst på grund af svigtende billetsalg. Der var blevet solgt billetter til festivalen gennem foreningens egen hjemmeside og forskellige billetudbydere. Da foreningen havde anvendt de modtagne indtægter til bl.a. forudbetaling og driftsudgifter, var foreningen ikke i stand til at tilbagebetale billetprisen til mange af køberne efter aflysningen. Personer, der havde købt billet via den ene af billetudbyderne, fik derimod refunderet billetprisen, idet indtægterne fra denne billetudbyder endnu ikke var blevet udbetalt til foreningen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk