En mand efterlyses for flugt fra politiet

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Politi og retten:

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019 efter at være varetægtsfængslet ved Retten i Herning.

Ibrahim Salah Jumma var netop blevet varetægtsfængslet ved Retten i Herning for ikke at overholde sine pålagte pligter på Udrejsecenter Kærshovedgård, da han ca. kl. 11.20 undløb fra en politipatrulje da de var på vej fra retsbygningen til patruljebilen.

Under flugten prajede han en bil under påskud af, at han var forfulgt. Bilisten som samlede ham op kørte mod politistationen, hvilket fik ham til at undløbe fra denne bil også.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu foto af Ibrahim Sala Jumma i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at udfinde ham. Han beskrives som:
* A: Mand, 29 år, ca. 175 cm. høj og almindelig af bygning. Han har kort, mørkebrunt hår og sort skæg. Han var ved flugten iført grågrønne joggingbukser, sort tætsiddende læderjakke, sort t-shirt. På en underarm er tatoveret et motiv af en slange eller en sabel.

Borgere, der har oplysninger om Ibrahim Sala Jummas opholdssted, eller som mener at have set pågældende bedes kontakte politi på tlf. 114. 

Oplys gerne journalnummer 4100-70335-00007-19.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk