Ny hjemmeside skaber overblik over dine biludgifter

Penge og økonomi:

Mange kommende og nuværende bilejere har ikke overblikket over hvad det reelt koster at have bil. Og det kan give ubehagelige overraskelser i husbudgettet.

Det kan f.eks. være udgifter til service og reparation eller det endelige værditab, som opgøres ved salget eller udskiftningen af bilen. De fleste ved godt, at det koster en del penge at have bil, men sætter sig ikke ned fra start og regner på det. Eller også sidder mange og bygger deres egne komplicerede regneark for at få overblikket.

Et bilbudget med alle data

Det har det nye bil site nu gjort noget ved. De har udviklet et bilbudget værktøj, som
gør det både nemt og sjovt at få indblik i samtlige udgifter til bilen. Her får du både overblik over de faste udgifter til forsikring, afgifter, værditab, brændstof mv. præsenteret i flot grafik og tabeller.
En særlig vigtig ting beregnes også, nemlig hvordan din restgæld på finansieringen udvikler sig i forhold til værditabet på bilen. Det er et rigtigt godt råd, at du nogenlunde afdrager lige så meget på dit lån, som din bil taber i værdi løbende. Således risikerer du ikke, at stå i en situation til sidst eller undervejs, hvor du ikke blot kan sælge din bil og stadig have til udbetalingen til den næste bil, som du får behov for, f.eks. pga.
familieforøgelse. Det overblik har været svært at få tidligere.


Også et budgetværktøj til privatleasing
Privatleasing er vokset betydeligt frem herhjemme de sidste par år og her er der masser af slagtilbud fra både leasingselskaber og bilforhandlere, som annoncerer med leasingydelser, ser meget attraktive ud og også ofte er det. Men her kan man som forbruger nemt blive forblændet af den lave ydelse og måske ubevidst tro, at det de samlede biludgifter vil ligge i dette leje. Men her skal man altså også huske at regne
udgifter til brændstof, afgifter og forsikring mv. med. Derfor er der også lavet en særlig bilbudget beregner til privatleasing, hvor man får overblikket over hele sit bilbudget ved privatleasing.


Sammenlign leasing vs. køb af bil
Og med de to budgetværktøjer kan du faktisk også begynde at sammenligne om det bedst kan betale sig for dig at lease din bil eller om du kan forhandle dig til en bedre pris ved at købe og finansiere den selv. Eller hvor stort et værditab der skal til for, at det bedst kan betale sig at lease bilen. Forudsætningerne for beregningen bestemmer du selv.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk