GF Skive udvider omegnen mod nord

Foto: GF Forsikring
Penge og økonomi:

SAMMENLÆGNING: GF Skive og Omegn har valgt at fusionere med naboklubben mod nord, GF Thy og Mors. Det vil styrke de to kontorer i Skive og Nykøbing Mors og betyde flere fordele for medlemmerne, lyder det fra afdelingschefen.

Sammen er vi stærkere. Det er logikken bag sammenlægningen af GF Forsikrings kontorer i Skive og Omegn, der nu har fået fælles ledelse. De to bagvedliggende foreninger - eller forsikringsklubber, som GF kalder dem - har nemlig valgt af fusionere. Formålet er, på samme tid, at styrke lokalkontorerne og øge fordelene for medlemmerne på begge sider af Sallingsund.

- I GF Forsikring ønsker vi at give et endnu stærkere forsikrings- og fordelstilbud til hele området fra Fjends og Salling i syd over Mors og Thy til Fjerritslev i Hanherred. Det gør vi bedst ved at forblive lokale og ved at samarbejde lokalt, fortæller Lasse Rytter Leander, der fremover er leder af både kontoret i Skive og i Nykøbing Mors.

Flere fordele i fællesskab
Fra årsskiftet kommer der flere nye medlemsfordele, samtidig med at den billige vejhjælp i GF Skive og omegn fortsætter. Også overskudsdelingen på alle forsikringer fortsætter, siger den lokale afdelingschef og tilføjer:

- Vi bakker samtidig op om lokalområdet gennem arrangementer og støtte til gode projekter via GF Fonden. Sidste vinter har vi blandt andet leveret sikkerhedspakker med reflekser til de mindste klasser på Privatskolen i Skive. Derudover har vi i årevis haft arrangementer på køreteknisk anlæg, hvor medlemmerne får styrket deres færdigheder bag rattet.

Nogle gange opstår medlemsfordelene helt spontant, som da et par medlemmer i den forgangne sommer - bogstavelig talt - måtte sadle om og ændre deres ferieplaner til en cykeltur rundt i Danmark. Til dette lånte de en GF-elcykel i en uge til en tur ned langs den danske østkyst.

Går ikke på kompromis med nærheden
En af de mærkbare fordele ved sammenlægningen er fleksibilitet. Hvis medarbejderne i Skive er optaget samtidig, så ryger kaldet videre til kollegerne i Nykøbing Mors. På den måde sikres nærheden, også når der er travlt.

- Nærheden er meget vigtig for vores medlemmer – både de private forbrugere og erhvervsvirksomheder, siger Lasse Rytter Leander og slutter:

- I GF er man aldrig bare et nummer i rækken. Vi har ikke aktionærer, vi skal tjene penge til. Vores medarbejdere på de to kontorer kender vores medlemmer, og med rådgivere og assurandører bosat i hele området er vi aldrig længere væk end 30 minutter i bil. Er man mere til den digitale service, har GF både digital skadeanmeldelse og mange selvbetjeningsmuligheder på nettet.

GF Forsikring i Skive, Thy og Mors har i alt 11 medarbejdere og forsikrer tilsammen mere end 12.000 medlemmer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk