Skive Handel lancerer fælles webshop for medlemmer

Foto: Skive Handel
NYHEDER:

Skive Handel har 3. april 2020 opgraderet deres hjemmeside med en webshop for deres medlemmer.

Med dette tiltag kan man nu handle lokalt og direkte med byens butikker via nettet, blot ved at klikke ind på skivehandel.dk/webshop. Det er kun lige udviklet og der arbejdes stadig på detaljer. Handelschef Gitte Mikkelsen takker deres medlem Dynamic-it for hurtigt at træde til og udvikle den nye mulighed for Skive Handels medlemmer. Der arbejdes pt. på højtryk for at få de eksisterende lokale webshops tilknyttet, så man som kunde kan se alle shoppemulighederne, som Skive Handels medlemmer tilbyder. Lige nu er der enkelte varer fra butikkerne lagt op, men der vil snarligt komme flere til.

Det er muligt at lægge varer fra flere butikker i den samme kurv og betalingen foregår direkte til de enkelte butikker, så Skive Handel ikke bliver involveret i selve handlen mellem butikken og kunden. Skive Handel formidler blot kontakten og platformen til dette.

Gitte er blevet kontaktet af flere andre der tilbyder web løsninger, blandt andet firmaet fra Køge, der har udviklet Mors Handels nye mulighed for online shopping. Men for mig er det yderst vigtigt at bakke op lokalt, så det var et naturligt valg for mig, at kontakte vores medlem Dynamic-it og spørge, om de kunne påtage sig opgaven, udtaler Skives Handelschef.

Skive Handel afholder udgiften ved udarbejdelse af siden og skulle det overskride det budget der er afsat hertil, så har Dynamic-it givet tilsagn om, at det er deres bidrag til at hjælpe byen igennem en svær situation, hvilket Gitte Mikkelsen er yderst taknemlig for. Det er vigtigt for os, at det er en gratis mulighed for vores medlemmer, da de i forvejen er hårdt presset på økonomien, udtaler Gitte Mikkelsen.

Hun tilføjer, at det er fantastisk skønt at se, hvordan mange ønsker at hjælpe, så nu håber vi, at man også vil tage godt imod denne nye mulighed. Det er en side, der er kommet for at blive, så de fejl og mangler der måtte opstå ved en så hurtig lancering vil blive tilrettet løbende.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk