Salling Autogenbrug afholdte sommerfest for sine kunder

Foto: Bizz Up
NYHEDER:

Knap 200 gæster var lørdag forbi Salling Autogenbrug i Lindum, da de åbnede dørene i anledningen af deres 30 års jubilæum.

- Vi er overvældet over alle dem som kiggede forbi, fortæller Lasse Haubo, som er én af de, i dag, tre ejere.

Salling Autogenbrug blev startet i 1987 af Peter Haubo Korsgaard. I perioden 2019 – 2012 tog sønnerne, Mads og Lasse Haubo Korsgaard, over i et løbende generationsskifte. I 2018 kom Peters datter og drengenes søster, Lise Korsgaard, med i foretagnet.

- Vi vil gerne åbne dørene op for vores kunder og ikke mindste nysgerrige, for at vise hvad et autogenbrug egentlig er. Rigtig mange har fordomme fra Olsen Banden, men et autogenbrug er meget mere end en bilkirkegård, fortæller Mads Haubo Korsgaard.

Virksomheden havde lørdag lavet klar med adskillige hoppe-aktiviteter, gratis pølser, fadøl, popcorn og slush ice og end masse konkurrencer. Netop konkurrencerne gav en indsigt i dagligdagen på et autogenbrug. Gæsterne skulle blandt andet gætte bilmærke og model på en skrotbil, som var blevet mast helt flad. En anden konkurrence gik ud på at gætte hvor mange brag det gav, når der blev sprunget selestrammere og airbag i en skrotbil – end almindelige arbejdsprocedure, når en skrotbil miljøbehandles inden den skal skrottes. 13 brag blev det rigtige svar, som blandt andet udløste præmier fra lokale CK bilpleje, Scantruck, Salling Autogenbrug og ophold til Nørre Vosborg.

- For os har det være vigtigt at få folk her ud og se hvad et autogenbrug er og vise at vi også har et topmoderne værksted, hvor vi reparerer alle bilmærker og også har et stort udvalg af salgs- og udlejningsbiler. Derfor tænker vi også at gøre det til en tilbagevendende begivenhed, fortæller Lise Korsgaard.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk