Nyt udstillings- og borgerlokale klar i Det Gamle Rådhus

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Har du eller din forening ideer, projekter eller udstillinger, som I gerne vil dele med andre, så er der nu kommet et nyt centralt beliggende lokale i Skive midtby til formålet.

På baggrund af drøftelser i Skive Kommunes byudviklingsudvalg og Økonomiudvalget og med finansiering fra Skive Bydelspulje står der nu et nyt lokale klar til kommende brugere i Det Gamle Rådhus. Igennem mange året har det været drøftet, hvad det historiske tidligere rådhus skal benyttes til, men efter en grundig renovering udvendigt- og indvendigt er det nu fastlagt, at bygningen skal huse vielseslokale, interne mødelokaler til den kommunale forvaltning, men også et stort flot borgerlokale, der kan anvendes til møder og udstillinger i tidsrummet 8.00–22.00 alle dage.

- Det er med stor glæde, at vi nu endelig kan åbne dørene i denne centralt beliggende historiske bygning for borgere, foreninger men også gerne gæster udefra, så der kan komme mange spændende nye aktiviteter, der kan være med til at understøtte en levende bymidte”, udtaler formand for Byudviklingsudvalget, Per B. Jeppesen.

Foreninger og borgere i Skive Kommuner kan låne lokalet til bl.a. debataftener, foredrag, møder, og udstillinger.

- Vi håber, at der udover møder, også vil være perioder af korter eller længere varighed, hvor der vil være forskellige typer af udstillinger i lokalet. Vi har i kommunen selv ønsker om at benytte lokalet til at udstille og vise nogle af de mange spændende udviklingsprojekter, som netop nu realiseres forskellige steder i kommunen”, supplerer borgmester Peder Chr. Kirkegaard.

Lokalet kan bookes via Skive Biblioteks bookingsystem, hvis man er over 15 år og oprettet som låner i systemet. Lokalet er videoovervåget for at skabe tryghed, og brugen af lokalet vil blive evalueret efter nogen tid for at optimere brugen. Lokalet må ikke anvendes til erhvervsmæssige formål.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk