Nye millionærer i Skive Kommune, Holstebro, Hillerød, Hvidovre og Skjern

Foto: Danske Spil
NYHEDER:

En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.

Der var 202 mio. kr. i 1. præmiepuljen i Eurojackpot, så der var nok at spille med om fredag aften. Men der var ingen, der havde de fem rigtige vindertal og to stjernetal, der skal til at vinde 1. præmien. Derfor vokser puljen til 279 mio. kr., der kan vindes allerede på fredag.

Der var dog alligevel en heldig dansker, der efter fredag aften kan kalde sig millionær. Vedkommende havde fem rigtige tal og et stjernetal, og vandt en 2. præmie på 3.227.820 kr.

Den heldig spiller har købt sin kupon i Struervejs Nærkøb i Holstebro, og Danske Spil har endnu ikke hørt fra vedkommende. Så har du købt din kupon til Eurojackpot der, så er det en god ide at få den tjekket.

Lørdag var der igen spænding i luften, da Lotto tallene skulle trækkes. Der var 10 mio. kr. i 1. præmiepuljen, og denne aften var der to heldige spillere, der havde de syv helt rigtige tal. De deler 1. præmien og får 5 mio. kr. hver.

Den ene heldige spiller har købt sin kupon i SuperBrugsen Ullerød, der ligger i Hillerød, den anden heldige spiller har et Plus abonnement og spiller dermed fast med hver uge. Vinderen kommer fra Skive kommune.

Ud over de to spillere med de syv helt rigtige var der ydere to heldige personer, der efter lørdag kan kalde sig millionær. De har vundet på Millionærgarantien fra Lotto, der hver uge trækker lod om to gange 1 mio. kr. på alle spillede rækker. Så selvom du har nul rigtige, er du stadig med i spillet om 2x1 mio. kr.

Den ene spiller har købt sin kupon i SuperBrugsen i Skjern, og den anden spiller har købt sin kupon på nettet og kommer fra Hvidovre.

Danske Spil tager selv kontakt til vinderne, der har spillet på nettet, men har du købt din kupon i Holstebro eller i Skjern, så er det en rigtig god ide at få dem tjekke.

Stort tillykke til de heldige vindere.

Der var ingen, der fangede Jokeren, så den er vokset til 6 mio. kr. der kan vindes på onsdag.

Denne uges vindertal er:

Lotto:
7, 13, 18, 19, 24, 30, 34

Tillægstal: 12

Eurojackpot:
3, 21, 22, 33, 47

Stjernetal: 29

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk