Ny direktør til Destination Limfjorden søges

NYHEDER:

De tre kommuner Morsø, Struer og Skive søger nu i fællesskab direktøren til det nye tværkommunale turismesamarbejde i den kommende destination Limfjorden.

Den kommende direktør kommer til at stå i spidsen for opbygningen af en ny, unik turistdestination. Limfjorden og den omkringliggende smukke natur bliver udgangspunkt for en stærk fortælling om alt det, Limfjorden kan tilbyde. Både store og små oplevelser med udgangspunkt i vandet og naturen, den rige historie, verdens bedste skaldyr og ikke mindst det gode møde mellem turisten og lokalområdet.

Destination Limfjorden skal gå i luften den 1. juni 2020, og der venter direktøren en spændende opgave med at opbygge en ny destination. Der søges derfor en resultatorienteret, visionær direktør, som skal lede den ny turismeindsats, der styrkes både økonomisk og organisatorisk.

Destination Limfjorden bygger både videre på det eksisterende samarbejde i Enjoy Limfjorden samt de lokale turistforeningers mangeårige indsats. Destinationen skal også samle områdets turismeaktører om udviklingen af nye turistprodukter og en stærk fælles markedsføring på tværs af Limfjorden.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 9. januar 2020 med start den 1. marts 2020.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk