Lokalt byggefirma vinder udbuddet af et nyt autismecenter i Skive Kommune

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Skive Kommune har valgt Byggefirmaet Knudsgaard A/S som totalentreprenør på byggeriet af et nyt autismecenter.

Firmaet har i samarbejde med arkitektfirmaet Skala Arkitekter A/S og ingeniørfirmaet D.A.I. udarbejdet et spændende og visionært projekt, der tager udgangspunkt i borgernes særlige behov for genkendelighed og forudsigelighed.

”Det er et spændende projekt fra Knudsgaard A/S, hvor Skive Kommune får et nyt autismecenter, der er optimalt til borgere med autismespektrumforstyrrelser, samtidig med at der er tale om et byggeri, hvor der er et stort fokus på bæredygtighed”, siger Niels Ole D. Nielsen, formand for Sundheds- Social- og Forebyggelsesudvalget.

Der skal opføres op til 39 nye boliger og tilhørende funktioner til borgere med autismespektrumforstyrrelser på den tidligere Metallic-grund. Udover boliger skal der opføres en ny administration, et aktivitetshus, samt et beskæftigelsesområde med brændeproduktion, som ligeledes er målrettet borgere med autisme.

Fra den 18. februar er der en standstill-periode, hvor de øvrige tilbudsgivere har mulighed for at komme med indsigelser, inden kontrakten underskrives.

Kontrakten forventes underskrevet primo april 2020, og herefter kommer der yderligere information om byggeriet. I den forbindelse vil der blive udstillet materiale, der fortæller om byggeriet.

Første spadestik ventes taget i august 2020, og de første boliger forventes klar til indflytning i efteråret 2021.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk