Klar til at overtage slagterigrund

NYHEDER:

Borgmester Peder Christian Kirkegaard besigtigede fredag den 19. juni slagterigrunden i Skive, hvor Danish Crown de sidste 18 måneder har ryddet og renset jorden. Dermed er det snart fortid for tomme og brændte bygninger, efter Danish Crowns slagteri brændte i 2007.

Borgmesteren glæder sig over, at der nu endelig er ryddet på den store grund, så borgerne kan få glæde af den.

- Det har åbnet op og givet luft i den del af byen, at det meste af slagterigrunden nu er ryddet. Det er glædeligt, at vi nu endelig er kommet hertil. Planen er i første omgang at lave det til et grønt område, og så skal grunden efterfølgende tænkes ind i byudviklingsplanen, hvor vi i første omgang koncentrerer os om den anden side af Brårupvej, siger Peder Christian Kirkegaard.

Dejligt med første afslutning
Danish Crown glæder sig også over, at man nu kan aflevere størstedelen af slagterigrunden til Skive Kommune.

Tilbage er der stadig knap 10.000 kvm af grunden samt hovedbygningen, som virksomheden Skive Loft vil ombygge til New Yorker-lejligheder.

- Det er selvfølgelig lang tid, der er gået, siden slagteriet brændte. Derfor er det dejligt, at vi nu kan aflevere størstedelen af grunden til Skive Kommune. Vi været i gang med at rydde op i jorden og rense jorden de sidste 18 måneder, og nu er den store grund ryddet og klar til at få et nyt formål, siger Ejner Søby, der er finanschef i Danish Crown.

Skive Loft arbejder nu videre med at lave den sidste bygning om til New Yorker-lejligheder, men hvis det mislykkedes, skal Danish Crown også rydde den sidste bygning, som så også skal sælges til Skive Kommune, hvis New Yorker-lejligheder ikke bliver en realitet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk