Helm skaber hyggelige dage for kommende skolebørn

Foto: Helm
NYHEDER:

I uge 10 og 19 holder alle Helm butikkerne "BØRNENES SKOLEDAG", hvor de kommende skolebørn kan komme ned i butikken med deres familie og får god vejledning omkring den første eller anden skoletaske. Helm arrangerer gerne privat shopping, så alle børn får den gode oplevelse.

Snart lyder skoleklokken og skoletasken skal pakkes for første gang. Tiden op til den første skoledag er helt speciel og spændingen bliver blandet med nervøsitet. Det er en helt speciel tid for både børn og forældre, derfor holder Helm for første gang to Børnenes Skoledage. Der vil være godteposer samt gaver til børnene.
 
For Helm er det vigtigt at give børn og forældre den bedste rådgivning og oplevelse. Ikke mindst i forbindelse med indstilling af skoletasken, så børnene for mest glæde ud af tasken.
Børnenes ryg skal støtte dem resten af livet og derfor mener Helm, at det er vigtigt med den helt rigtige skoletaske, så man undgår ryg problemer senere i livet. Børn er forskellige og det er skoletaskerne også.
 
Hvornår?
Torsdag, fredag og lørdag i uge 10 samt onsdag, torsdag og lørdag i uge 19.
Find din nærmeste helm butik i følgende byer: Esbjerg, Herning, Hjørring, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Varde, Vejle, Viborg.
 
Privat shopping
Det kan for nogle børn være helt uoverskueligt at finde den rigtige skoletaske. Ja for nogle kan det være svært at komme ned i byen, derfor vil Helm gerne arrangere privat shopping i din lokale Helm butik for at give barnet den helt rigtige vejledning i deres højde. Skriv til nina@helm.nu for yderligere information.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør

mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk