Forholdene på Skive Kommunes plejecentre er rigtig gode

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

I 2018 blev det årlige uanmeldte tilsyn varetaget af det eksterne konsulenthus BDO.
Forholdene er langt de fleste steder vurderet til ”særdeles tilfredsstillende” og ingen er vurderet under ”tilfredsstillende”

Formand for Udvalget for Ældre, Preben Andersen, er meget glad for resultaterne fra tilsynsrapporterne:
''Jeg er som formand for Udvalget for Ældre meget stolt af, at først og fremmest vores medarbejdere og ledere på plejecentrene har sørget for så gode forhold.

Jeg vil som formand derfor gerne rose alle de nødvendige drivkræfter bag det flotte resultat – lige fra medarbejdere, forvaltning, frivillige, til pårørende og råd, som har bidraget ind i et værdifuldt samarbejde. Der skal også være en stor tak til udvalget som har bidraget til et fantastisk samarbejde. Alle kan vi være stolte af det resultat, vi har skabt sammen. 

På trods af de gode tilsynsrapporter så ved jeg godt, at der i en så stor organisation som ældreområdet med ca. 1200 medarbejdere, vil ske fejl og være situationer, hvor vi kan forbedre os. Jeg er overbevist om, at de medarbejdere, der arbejder på ældreområdet hver dag, gør en kæmpe indsats for at gøre det så godt som muligt.  

Jeg er også glad for mange af de ting, vi i udvalget i øvrigt gør på ældreområdet. Senest har vi som en af de første kommuner i landet afsat penge til og ansat en pårørende vejleder. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil styrke samarbejdet med de pårørende, så vi sammen kan sikre en bedre livskvalitet for de ældre i Skive Kommune''. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør

mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk