Flot overskud til designer Timothy Jacob Jensen

Timothy Jacob Jensen Studios
Foto: Gert Laursen
Timothy Jacob Jensen Studios
NYHEDER:

I 2018 fik Timothy Jacob Jensen en samlet formueforøgelse på 11 mio. kr., hvori der indgår et resultat på 0,7 mio. kr. før skat fra privat virksomhed og en positiv værdiregulering med 13,6 mio. kr. før skat. Samlet set et personligt overskud for året på 14,3 mio. kr. før skat.

Timothy Jacob JensenTimothy Jacob Jensen er godt tilfreds med sit økonomiske resultat, som skaber et solidt fundament for hans nye virksomhed Timothy Jacob Jensen Studios. Regnskabet er ikke offentlig tilgængeligt, da virksomheden drives under virksomhedsskatteordningen, men partner og statsautoriseret revisor Thomas Baagøe hos BDO bekræfter årsresultatet.

Timothy Jacob Jensen solgte i foråret 2018 en stor aktiepost til IT-milliardær Kaare Danielsen, og opsagde sin stilling som CEO og bestyrelsesmedlem i Jacob Jensen Design i august 2018.

Designhistorien lever dog videre i den mytologiske tegnestue ved Limfjorden, hvor Jacob Jensen Design havde hovedsæde fra 1966 frem til december 2018. Timothy Jacob Jensen købte det legendariske hovedkvarter i 2011 og driver nu sin nye virksomhed fra samme adresse:

“I april 2019 fik jeg forhandlet mig ud af min konkurrenceklausul, så we are open for business. Det har været befriende og inspirerende at bruge det sidste halve år på at puste ud og opbygge den nye virksomhed. Vi har en positiv egenkapital, ingen gæld og fornuftig tilgang af klienter fra både ind- og udland, så det tegner lyst”, udtaler Timothy Jacob Jensen.

Den nye virksomhed Timothy Jacob Jensen Studios beskæftiger sig med forretningsområderne design, branding, grafisk design, arkitektur, fashion og interiør. Med udgangspunkt i en forretningsmodel, der bygger på fair share princippet, forventer Timothy Jacob Jensen at kunne gøre en forskel i branchen til gavn for både klienterne, de kreativt udøvende og slutteligt forbrugerne.

“Min far sagde ofte at i stedet for at reparere på en eksisterende situation, skal man skabe sig en ny, og det råd har jeg lyttet til”, afslutter Timothy Jacob Jensen.

Timothy Jacob Jensen er sin generations mest prisvindende danske designer og en af verdens mest prisvindende. I 2017 blev han bl.a. kåret til årets designer i Kina og i 2019 blev han udvalgt som medlem af juryen ved iF Design Award 2019, verdens mest anerkendte designpris.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør

mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk