Flere medarbejdere i gang på rådhusene

NYHEDER:

Opmærksomme borgere vil sikkert se flere og flere kommunale medarbejdere parkere under Den Blå Diamant eller gå ind i rådhuset i Torvegade. Der ligger klare aftaler og konkrete behov for opgaveløsninger bag.

Trafikken ind på rådhuskontorerne i Torvegade og Den Blå Diamant er taget til i de senere uger. Flere og flere medarbejdere møder ind. Og det er der gode grunde til.

- Efterhånden som flere servicefunktioner kommer i gang igen, er der tilsvarende brug for flere medarbejdere - ikke kun dem i forreste række ude hos borgerne, men også dem, der understøtter de kritiske funktioner. Når en medarbejder møder ind, er det for at løse en klart defineret opgave, der er aftalt med nærmeste leder. VI tager fortsat situationen alvorligt. Når de pågældende medarbejdere møder ind, sker det i fuld overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer, siger Jan Lund-Andersen, der er talsmand for kommunens krisestab og direktør i Kultur- og Familieforvaltningen.

- Mange af vores medarbejdere havde håbet, at vi var nogle af dem, der kunne vende tilbage på arbejdet i fase to af den gradvise genåbning af landet. Men det skete ikke. Så vi bliver naturligvis hjemme, som vi bliver bedt om.  Men når flere møder ind nu, handler det ikke om, at vi er i gang med at lade noget ’skride’, fordi det hele lader til at gå så godt. Der er tale om et naturligt flow i forbindelse med den genåbning, der er i gang, siger han.
Kommunens tekniske serviceleder får løbende tilbagemeldinger fra de afdelinger, hvor der møder medarbejder ind. Derved bliver den fornødne rengøring i hele centraladministrationen sikret, så Sundhedsstyrelsens retningslinjer også i den sammenhæng bliver overholdt.

- Vi er meget opmærksomme på, at vi også internt selv har en ekstra opgave i forhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, påpeger Jan Lund-Andersen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk