Eniig runder 100.000 fiberkunder

NYHEDER:

Der var store smil at spore, da familien Thrane fra Bjerringbro blev koblet på fibernettet tirsdag den 28. marts 2017. Familien fik nemlig ikke bare lynhurtigt fiberbredbånd med Smart WiFi den dag – de blev også fejret som Eniigs fiberkunde nr. 100.000.

Foråret har bragt en god nyhed med sig for Danmarks tredjestørste energiselskab Eniig, der tilbage i august 2016 kunne annoncere deres nye fælles navn som et resultat af fusionen mellem EnergiMidt, Energinord og HEF (Himmerlands Elforsyning). Nu har over 100.000 Eniig-kunder nemlig valgt at sætte fart på internethastigheden med fiberbredbånd – og det blev markeret med en fejring af Ulrik Gervin Thrane og hans familie, der med dagens installation blev kunde nr. 100.000.

- Hos Eniig er vi selvfølgelig utroligt stolte af, at så mange af vores kunder har valgt vores fiberbredbåndsløsning. Vi oplever, at vi er på vej hen imod en ny digital virkelighed, hvor den båndbredde, der rakte for 5 år siden, slet ikke slår til i dag. En moderne familie har ofte brug for at kunne streame fra flere platforme samt downloade og uploade større mængder af billeder, film og filer – og det skal alt sammen kunne foregå trådløst uden at hastigheden bliver begrænset. Det betyder, at vi i dag tilbyder løsninger, hvor vi ikke kun leverer fiber, men blandt andet også en sikkerhedsløsning og naturligvis et nyt og lynhurtigt trådløst net i hjemmet, fortæller Søren Lindgaard.

Fiberbredbånd er fremtiden
Netop den nye digitale virkelighed og det stigende behov for båndbredde kan være en af forklaringerne på, hvorfor 100.000 midt- og nordjyder har valgt Eniigs fiberløsning. Og alt tyder på at udviklingen vil fortsætte. Hos familien Thrane var man i hvert fald ikke tvivl om, at fiber er den bedste løsning nu og i fremtiden:

- Vores nuværende internet er alt for ustabilt. Når vi ser fjernsyn, streamer vi som regel en film eller serie via Netflix, DR’s app eller lignende. Og det er bare drønirriterende at skulle ud i skuret for at genstarte routeren hver anden aften, fordi den hopper af nettet – sådan noget skal altså bare fungere, fortæller Ulrik Gervin Thrane, der bor i Bjerringbro sammen med sin kone, Mirja, og deres to piger, Silke og Sascha på 10 og 9 år. Ulrik fortsætter:

- Vi hørte så fra naboerne, at de er rigtig glade for deres fiberbredbånd, og derfor tænkte vi ”nu er det nu!”. Og så fik vi bestilt – og det var meget godt, for så var vi jo så heldige at blive kunde nr. 100.000, påpeger Ulrik med et smil.

Mere end bare internet
Ulrik og familien kan da også godt glæde sig. De har nemlig valgt fiberpakken Waoo Fiber Extra, der, udover en internethastighed på svimlende 300/300Mbit, også indeholder en stribe ekstra services, såsom opbevaring i skyen, sikkerhedspakke og Waoo Smart WiFi – en intelligent trådløs internetløsning, der for nyligt vandt international hæder på konferencen Wi-Fi NOW Awards i London. Og det er bestemt noget, familien ser frem til at afprøve:

- Vi har haft problemer med, at vores trådløse forbindelse ikke har fungeret optimalt i de værelser, der ligger længst væk fra routeren. Men nu får vi jo de her Smart WiFi-enheder placeret forskellige steder i huset, så vi fremadrettet får dækning i alle hjørner og kroge – og det glæder vi os til, slutter Ulrik.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk