Conrad fra 3. klasse snyder borgmesteren i aprilsnar

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

På vegne af borgmesteren drog Souschef Mette Nielsen torsdag ud med en god-bedring-hilsen til Conrad fra 3. klasse på Oddense Skole, som hun til sin store overraskelse ikke fandt sengeliggende.

Onsdag den 1. april sendte Conrad ellers en mail til Svend Schrøder, som er skole og dagtilbudsleder i Oddense Børneunivers, om at han var ramt af lang tids corona. Mailen ramte borgmester Peder Christian Kirkegaard, som straks tænkte, at Conrad da skulle modtage et påskeæg med ønsket om god bedring. I Conrads besked beskrev han, at han ikke var tilbage før 6. klasse, så udover et påskeæg var der en Jumbobog, så Conrad ikke skulle komme til at kede sig hele tre år derhjemme – for lægen have jo fritaget ham fra at lave lektier.

Heldigvis var hele familien friske – og faktisk kunne Conrad og hans søster afsløre, at de glæder sig meget til at komme tilbage til skole. Han havde blot benyttet sig af den særlige mulighed for drilleri på 1. april – og aprilsnaren skabte smil på læben i en ellers travl og særlig tid på de kommunale hjemmekontorer.

Conrads aprilsnar-mail:

”Hej Svend.

Jeg har desværre fået lang tids corona og kommer først tilbage i 6 klasse.

Lægen siger jeg er fri taget for at lave lektier.

Ha det godt og hils de andre når skolen en gang åbner igen.

Hilsen Conrad”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk