CKU Skive-Viborg genåbner

NYHEDER:

I forbindelse med den gradvise genåbning af landet er turen også kommet til Center for Kommunikation og Undervisning – CKU – i Skive og Viborg. De vil fra i morgen genoptage en væsentlig del af de vanlige opgaver.

Når CKU i morgen – tirsdag den 26. maj – igen slår dørene op på henholdsvis Arvikavej 1 i Skive og Rosenstræde 6 i Skive, vil borgerne igen kunne modtage rådgivning, vejledning, undervisning og hjælpemidler. Der har ganske vist været aktiviteter i gang under nedlukningen, og borgerne har kunnet kontakte centret pr. mail og telefon. Men nu kan borgerne igen møde fysisk op.

For at mindske smittespredning vil der være nye procedurer for kontakt med CKU. Det betyder blandt andet, at det i de kommende måneder ikke er muligt at komme på CKU uden en forudgående telefonisk aftale. Ligeledes vil medarbejderne alene arbejde på og ud fra én matrikel, og det vil i en periode ikke altid vil være muligt at møde den vanlige medarbejder på den matrikel, man er vant til at komme på.   

- Men vi er først og fremmest glade for at kunne åbne igen. CKU’s borgergrupper har alle kommunikative udfordringer og har derfor behov for den hjælp, de kan få derfra. Så medarbejderne på CKU glæder sig til at møde ind igen og genoptage kontakten med de borgere, de er sat i verden for at servicere, siger Heidi Becker-Rasmussen, der er socialchef i Skive Kommune.  

Mulighed for hjemmebesøg
Der vil også være muligt for CKU’s konsulenter at tilbyde besøg i borgerens hjem, på plejecentre og andre steder uden for CKU, under hensyntagen til gældende retningslinjer. Dog vil høreafdelingen ikke endnu genåbne træffestederne på plejecentre i sundhedssatellitter mv. Desuden vil varmtvandsbassiner og gymnastikfaciliter tidligst åbne i august.

- Vi åbner i det tempo, det er muligt, samtidig med at vi til hver en tid lever op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vi tager borgernes og medarbejdernes sikkerhed meget alvorligt. Og på grund af nedlukningen vil der også være mange ventende henvendelser, og vi vil naturligvis håndtere dem hurtigst muligt. Vi håber derfor på forståelse for, at vi ikke når igennem til alle fra dag ét. Men vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at komme igennem bunken af henvendelser så hurtigt som muligt, siger Heidi Becker-Rasmussen.

Aftale med afdelingerne for Syn, Tale, IKT og Hjerneskade sker på telefon 9915 7600 mellem kl. 8-14, og aftale med Høreafdelingen sker på telefonnummer 9915 7690 mellem kl. 8 -12.

Det vil være altid være muligt at orientere sig om aktuelle genåbningstiltag på CKU’s hjemmeside www.ckusv.dk 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk