Blå Flag sæsonen er så småt gået i gang

NYHEDER:

Igen i har år Ålbæk Strand, Harre Vig Strand, Glyngøre Strand og Virksund Strand, samt Fur Havn og Glyngøre Havn fået tildelt det Blå Flag. Det Blå Flag er garant for, at der er fokus på miljøet, sikkerheden og ikke mindst det rene badevand.

Flagene er kommet op på havnene, og strandene følger efter i starten af juni.

Fjordvejleder Jesper Nielsen Krogh har igen i år planlagt en masse spændende Blå Flag arrangementer. Han vil sommeren igennem tage ud og fortælle om Blå Flag, vise dyr og planter og lave mad af dem, og du kan være med.

Han starter ud på Ålbæk Strand på lørdag den 1. juni kl. 11, og lidt senere kl. 13.30 er der flaghejsning med forskellig underholdning. Du kan læse mere i arrangementskalenderen herunder.

Som sidste år vil der også være et par arrangementer, der foregår om aftenen, hvor lommelygterne må i brug på stranden, og Jesper vil fortælle om de nataktive dyr.

Alt det og meget mere kan du opleve henover sommeren - klik og se arrangementskalenderen her og sæt kryds i din kalender.

Du kan følge med i badevandskvalitet og vandtemperaturer på www.skive.dk/blåflag. Dette gælder ikke kun for Blå Flag strande, men for alle 16 badestrande som kontrolleres i badesæsonen, som løber fra den 1. juni til den 1. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk