Ann-Katrine fandt hjælp til hundeluftning på Boblberg

Foto: Ann-Katrine
NYHEDER:

Kærligheden til ens hund har ingen begrænsninger, og flere og flere fællesskaber bliver dannet på baggrund af dette.

På Boblberg er hundefællesskaberne ved at boble over, og det er sundt ikke mindst for ejerne, men også deres hunde. De 4-benede har nu mulighed for både at finde legekammerater, bonusfamilier, frivillige til en god gåtur og meget mere. Her er Ann-Katrines historie:

Ann-Katrine havde i en del år brugt Boblberg, og som nytilflyttet til Skive tog hun endnu en gang platformen i brug, da hun havde brug for nye bekendtskaber. Ann-Katrine har altid været meget begejstret for hunde, og tilbød derfor førhen at gå ture med andres hunde i lokalområdet, men efter et længere sygdomsforløb er det desværre ikke længere muligt.

Ann-Katrine sidder i dag kørestol, og har derfor ikke længere mulighed for at lufte hunde, hvilket samtidig medførte, at hendes egen hund heller ikke kunne blive luftet. Ann-Katrine har derfor i den seneste periode brugt Boblberg til at finde frivillige, som havde lyst til at hjælpe med at lufte hendes hund, og dette har virkelig givet pote.

Den skønne Spaniel bliver nu aktiveret og socialiseret dagligt med andre hunde i lokalområdet, efter at have fundet flere lokale borgere, som havde lyst til at hjælpe hende med hundeluftningen.

Det bobler med hundefælleskaber
Unge som ældre melder sig frivilligt som hundeluftere, flere familier og par søger bonusfamilier til deres hunde, og endnu flere søger klubber med legekammerater til deres hunde. Ikke nok med at ejerne får noget ud af det, så er det også rigtig sundt for hundene, at de bliver aktiveret og socialiseret med andre hunde, så de får den opmærksomhed, som de har brug for i hverdagen. Bliver en hund ikke aktiveret, kan den få følgesymptomer, som adfærdsproblemer eller stress, hvorimod bliver den stimuleret både fysisk og mentalt, trives den bedre.

Ann-Katrines hund får takket være de frivillige hundeluftere i lokalområdet den stimulering, som den har brug for. Hun er så glad for de mange succes-oplevelser, som hun har haft med platformen, at hun anbefaler andre at hoppe ind på Boblberg og gøre brug af alle de mange mulige fællesskaber man kan finde derinde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk