Vicekommunaldirektør Christian Bertelsen har fået nyt job

Foto: Skive Kommune
Navnenyt:

Skive Kommunes vicekommunaldirektør Christian Bertelsen har pr. 1. august har fået job som kommunaldirektør for Norddjurs Kommune. Han fratræder derfor sin stilling som vicekommunaldirektør i Skive Kommune med udgangen af juli måned.

Kommunaldirektør Per Mathiasen ønsker Christian Bertelsen tillykke med det nye job og takker for det gode samarbejde og for hans professionelle og dedikerede indsats gennem årene som vicekommunaldirektør i Skive Kommune. 

I forbindelse med stillingsledighed er det Skive Kommunes personalepolitiske procedure, at vurdere organisering og stillingsindhold. Der vil derfor blive iværksat en afklaringsproces forud for genbesættelse af stillingen.

Der er desuden taget stilling til hvordan det nuværende direktørområde varetages fra Christian Bertelsens fratræden og indtil videre. Det er aftalt, at økonomichefen, HR-chefen og IT-chefen refererer til kommunaldirektøren. Indkøbschefen refererer til sekretariatschef Lone Knudsen. Erhvervs- og udviklingschefen refererer til kommunaldirektøren, dog sådan at der i alle sager indenfor Erhverv- og Arbejdsmarkedsudvalgets område refereres til direktør Lars Harder, og at der indenfor Landsbyudvalgets og Byudviklingsudvalgets områder refereres til direktør Thomas Lindberg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk