Skive Handel har ansat ny Udviklings- og Detailchef

Julie Lysdal Markussen
Foto: Skive Handel
Julie Lysdal Markussen
Navnenyt:

Julie Lysdal Markussen er ny Udviklings- og Detailchef i Skive Handel.

Det bliver et velkendt ansigt, der tiltræder som Udviklings- og Detailchef i Skive. I et stærkt og velkvalificeret ansøgerfelt på 15 personer, har et enigt ansættelsesudvalg, efter to samtalerunder, ansat 33 årige Julie Lysdal Markussen til at stå i spidsen for at udvikle Skive som en attraktiv handelsby, både nu og i fremtiden – og det er der flere grunde til:

Først og fremmest brænder Julie for at udvikle Skive, og hun ser mange potentialer for udvikling som matcher visionerne i Skive Handel. Med Julies samarbejdsevner, engagement, kompetencer og erfaringer har vi fundet den helt rigtige til jobbet, udtaler Jens Dahl Thomasen, Bestyrelsesformand i Skive Handel og fortsætter ”Julie er et stærkt kort for Skive Handel, da hun både kan arbejde med strategisk udvikling, og samtidig være hands on ift. afvikling af events og aktiviteter – Hun har i sit tidligere job vist at hun kan omsætte visioner til konkrete handlinger. Vi er overbevist om at Julie er den rette til, at gøre det vi er sat i verden for, nemlig at gøre det attraktivt at være forretningsdrivende i Skive”. Julie Lysdal Markussen er et velkendt ansigt i Skive og har igennem de seneste år været valgt til Skive Byråd, og fortsætter sit embede valgperioden ud.

Den nye Udviklings- og detailchef ser frem til arbejdet med, at fremtidssikre Skives handelsliv – og gøre byen til noget helt særligt. ”Jeg glæder mig til at få en ny rolle og målrettet kunne fokusere på at udvikle handelslivet endnu mere” siger Julie og fortsætter ”Skive har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og det har altid været vigtigt for mig at kunne bidrage til udviklingen af vores by og egn”

Samarbejde skaber udvikling

For Julie er der ingen tvivl om, at samarbejde er vejen frem ift. at udvikle Skives handelsliv ”hvis vi vil skabe udvikling, er det vigtigt at vi står sammen som by” siger Julie og fortsætter ”Jeg tror det er vigtigt for foreningen, at få samlede alle de gode kræfter og initiativer som der allerede er i Skive, både blandt medlemmerne og andre aktører”. For Julie er det vigtigt at Skive Handel er en synlig og attraktiv samarbejdspartner, og opfordrer både medlemmer og andre relevante samarbejdspartnere til at tage fat i hende, hvis de står med en god ide, eller vil drøfte nogle udfordringer og hun udtaler ”min dør står altid åben, og jeg er aldrig længere væk, end et telefonopkald”.

Tæt på medlemmerne og synlig i gadebilledet
Det er vigtigt for Julie, at være tæt medlemmerne i Skive Handel, da det er deres interesser hun skal varetage. Derfor ser Julie det som sin vigtigste opgave at få talt med foreningens medlemmer, omkring deres udfordringer og ønsker og siger ”Jeg har brug for at få indsigt i den store viden de forretningsdrivende ligger inde med, for at kunne skabe et grundlag for udvikling og en fælles fremtid for handelslivet i Skive” og fortsætter ”hvis vi skal nå målet om at blive årets handelsby 2026, er det vigtigt at vi ser hinanden som medspillere, der spiller på samme hold”. Medlemmerne kan forvente en synlig Udviklings- og Detailchef, hvor involvering og kommunikation har høj prioritet.

Selvom der er et stort fokus på udvikling, har Skive Handel også rigtig mange gode og velfungerende aktiviteter i dag, udtaler Julie og siger ”de aktiviteter der skaber værdi for butikkerne, skal vi selvfølgelig fortsætte med at have”. En af de første opgaver for Julie bliver at arrangere Skive By Night, der løber af stablen 30. september – 2. oktober.

Julie har stærke rødder på Skiveegnen, hvor hun er født og opvokset, og efter at have taget en kandidatuddannelse i Politik og Administration på Aalborg Universitet, er hun atter vendt hjem til egnen, og er i dag bosat i Skive, sammen med sin hund Yoda. Julie kommer med relevant erfaring, både ift. strategi- og projektudvikling, samt afholdelse af events. Julie har blandt andet været ansat i Skive Kommune, hvor hun har arbejdet med bosætningsstrategi og tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft. Julie er også kommunalpolitisk aktiv som byrådsmedlem, og derudover bruger hun en stor del af sin fritid i netværket JCI. I regi heraf er Julie blandt andet med til at planlægge det kommende Skive Business Awards.

Julie tiltræder i stillingen d. 2. august, og vil være at finde i Elværket, når hun ikke er ude i byen for at tale med foreningens medlemmer og andre samarbejdspartnere.

Rekrutteringsprocessen blev afsæt til strategisk udvikling.
Konsulentfirmaet Kronbæk & Partners, ved Lotte Soelberg Kronbæk har stået for rekrutteringsprocessen. ”Ansættelsesprocessen har taget lidt tid, da det var vigtigt for os at foretage det nødvendige analysearbejde, så vi kunne være skarpe på hvilke personlige og faglige kompetencer Skive handel har brug for på både kort og langt sigt” udtaler Jens Dahl Thomasen, der er yderst tilfreds med ansættelsesprocessen, og fortsætter ”Samarbejdet med Lotte har blandt andet givet bestyrelsen nye perspektiver til at arbejde mere strategisk med udvikling. Det har blandt andet ført til, at vi har igangsat en strategiproces, og samtidig har vi etableret et advisory board, der kan bidrage med andre perspektiver, end dem vi sidder med som medlemmer”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk