Projektchefen for Innovation Skive er fundet

Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
Navnenyt:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. april 2020 ansat Asger Høgsaa som ny projektchef for Innovation Skive.

Asger Høgsaa er 33 år og bosat i Aalborg med sin kæreste og to børn. Han kommer senest fra en stilling som forretningsudvikler hos Niels Brock, hvor han har været opstartsansvarlig for deres nye iværksætteruddannelse og tilhørende iværksættermiljø. Asger er uddannet i forretningsinnovation fra Aalborg Universitet og har efterfølgende selv skabt en Med-Tech startup som nu er ejet af venture kapitalfonde og et universitet.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med at realisere visionen for Innovation Skive” siger Asger Høgsaa og fortsætter: ”Jeg tror på at vi i fællesskab kan skabe og drive et stærkt og samarbejdsvenligt iværksætter- og innovationsmiljø i verdensklasse til gavn for hele Skiveegnen”.

Asgers opgave bliver nu at opstarte et iværksætter- og innovationsmiljø hvor før-startere, iværksættere og etablerede virksomheder i Skive kommune kan mødes og skabe kreativitet og udvikling med afsæt i den gamle elværksbygning hvor Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter holder til i dag.

SET’s direktør Lars Fjalland fortæller, ”Asger har selv været iværksætter, med opbyggelse af et medtech venture, ejet af investeringsfonde og et universitet. I den kapacitet har han undervist i iværksætteri, rådgivet om investering til fonde og iværksættere. Ud over dette, har han været med til at opbygge Niels Brock’s nyeste iværksættermiljø og uddannelse for iværksættere. Asgers viden om projektledelse, iværksætteri og investering vil sammen med resten af vores dygtige medarbejderes kompetencer i SETs team sikre at Skiveegnen står stærkere i fremtiden.”

”Vi har fået mange ansøgninger fra kvalificeret kandidater og ansættelsesudvalget har været på en stor opgave. Vi er dog alle sammen enige om at Asger var den helt rigtige kandidat til jobbet.” fortsætter Lars Fjalland.

”Vi ser frem til at få Asger med ombord, men i første omgang må Asger dog starte jobbet hjemmefra, da vi fysisk har lukket kontoret under coronaudbruddet. Vi håber snart vi kan byde ham velkommen på det fysiske kontor, og vi håber hele Skiveegnen også vil tage godt imod ham” slutter Lars Fjalland.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk