Ny millionær i Skive

Navnenyt:

Der var 63 mio. kr. i 1. præmiepuljen i Eurojackpot, så der var nok at spille med om fredag aften. Men der var ingen, der havde de fem rigtige vindertal og to stjernetal, der skal til at vinde 1. præmien. Derfor vokser puljen til 107 mio. kr., der kan vindes allerede på fredag.

Der var dog alligevel en heldig dansker, der efter fredag aften kan kalde sig millionær. Vedkommende havde fem rigtige tal og vandt en 3. præmie på 1.742.074 kr.

Den heldig spiller har købt sin kupon i Kirkebjerg Kiosken i Brøndby, og Danske Spil har endnu ikke hørt fra vedkommende. Så har du købt din kupon til Eurojackpot der, så er det en god ide at få den tjekket.

Der var heller ingen, der havde de syv rigtige til i Lotto lørdag aften. Så puljen vokser fra 6 mio. kr. til 10 mio.kr., der kan vindes på lørdag.

Der var dog stadig to heldige spillere, der blev millionærer alligevel. De har vundet på Millionærgarantien fra Lotto, der hver uge trækker lod om to gange 1 mio. kr. på alle spillede rækker. Så selvom du har nul rigtige, er du stadig med i spillet om 2x1 mio. kr. Begge spillere har spillet på nettet.

Den ene heldig vinder er fra Skive kommune og den anden heldige Millionærgarantivinder er fra Bornholm. Danske Spil tager kontakt til begge vindere.

Der var ingen, der fangede Jokeren, så den er vokset til 7 mio. kr. der kan vindes på onsdag.

Denne uges vindertal er:

Eurojackpot: 1, 15, 34, 48, 50

Stjernetal: 6, 10

Lotto: 6, 11, 14, 25, 31, 35, 36

Tillægstal: 18

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk