Ny medarbejder i Skive Handel

Foto: Skive Handel
Navnenyt:

Skive Handel har ansat en vikar, der kan hjælpe med planlægning og udførelse af aktiviteter, samt øvrige opgaver til gavn for handelslivet i Skive og besøgende i midtbyen, herunder også Søndercentret.

Handelschef i Skive, Gitte Mikkelsen, blev sygemeldt den 20. april, da hun fik konstateret brystkræft. Gitte blev opereret den 23. april, hvor canceren blev fjernet og hun er nu i kemobehandling, der efterfølges af strålebehandling og hun forventes tidligst at være tilbage på fuld tid til december. Alt går planmæssigt og Gitte arbejder i yderst begrænset omfang, da helbredet har fået førsteprioritet.  

11. august byder Skive Handel velkommen til Marlene Rasmussen, som er ansat på deltid frem til 31. december, hvor hun i samme periode er ansat som erhvervskonsulent hos Business Skive. Skive Handel har kontor i Business Skives lokaler i Brårupgade, hvilket kan siges at være perfekt i netop dette vikariat.

Marlene er 36 år, bor i Rettrup vest for Skive med hendes mand og 2 børn på hhv. 3 og 6 år. Hun er uddannet cand. mag i turisme og har arbejdet med turismeudvikling og markedsføring de sidste 10 år. Fritiden går med hus- og haveprojekter på deres lille landejendom ved Rettrup Kær sø. Marlene glæder sig til at være med til at skabe liv i Skives hyggelige midtby og Skive Handel glæder sig til samarbejdet.

Marlene kan fra 11. august kontaktes på mail: marlene@skivehandel.dk og tlf. 6167 7108.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk