Ny filialdirektør i Danske Bank er et kendt ansigt i byen

Charlotte Buch er ny filialdirektør i Danske Bank i Skive
Navnenyt:

Charlotte Buch er ny filialdirektør i Danske Bank i Skive. Efter 28 år i Salling Bank var tiden inde til at prøve noget nyt for 45-årige Charlotte Buch.

”Jeg glæder mig meget til nye udfordringer i Danske Bank i Skive. Mit mål er at skabe arbejdsglæde og tilfredse kunder samt gøre Danske Bank mere synlig i byen, hvor vi i højere grad skal ud og møde kunderne”, siger Charlotte Buch.

Hun kommer fra en stilling som kundechef i Salling Bank i Viborg. Før det har Charlotte været 20 år i en filial i Stoholm, de 10 af årene som afdelingschef.

Charlotte glæder sig til at lære både kunder og medarbejdere i Skive bedre at kende, og så ligger det hende meget på sinde at komme ud og tale med flere kunder og sikre, at de får en god oplevelse, hver eneste gang de er i kontakt med banken.

”Netop kendskabet til vores kunder, og nærværet er vigtigt. Det har afdelingens medarbejdere allerede, og jeg er sikker på, at jeg hurtigt vil få det, fordi jeg bor i byen og kender mange”, siger Charlotte Buch.

Det tiltaler hende, at hun nu skal prøve noget helt andet. Og her tænker hun på skiftet fra en mindre lokal bank over til Danmarks største pengeinstitut.

”Det er en stor kontrast, men det bliver spændende at blive en del af Danske Bank, og jeg ser mange muligheder. Vi skal give kunderne en god oplevelse og professionel rådgivning, og det tror jeg i høj grad, at Danske Bank har kompetencerne og værktøjerne til”, siger Charlotte Buch. 

Privat bor Charlotte i Skive sammen med sin mand og nu to af parrets børn, efter den ældste er flyttet til København.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk