Jens Jørgen Justesen fylder 70 år

Navnenyt:

Jens Jørn Justesen, bestyrelsesformand i EnergiMidt og tidligere venstreborgmester i Sallingsund Kommune, fylder den 28. marts 70 år.

Den politisk interesserede, selvstændige landmand blev valgt ind i Sallingsund Byråd for Venstre i 1990 og var borgmester i kommunen fra 2002 til 2007. Han blev formand for bestyrelsen i EnergiMidt, da selskabet blev dannet ved en fusion i 2002 og har beklædt posten siden. Senere på året giver han dog efter 14 år formandstafetten videre til nuværende næstformand Jan Skytte Pedersen fra Silkeborg, men fortsætter valgperioden ud i formandskabet.

Det er en sund virksomhed præget af udvikling og vækst, som en stolt Jens Jørn Justesen ”afleverer” til den nye formand. Siden dannelsen af EnergiMidt har selskabet løbende styrket sin position blandt de danske energiselskaber, blandt andet gennem overtagelse af varmen i Herning, en succesfuld satsning på fiberbredbånd samt fusionen med ELRO fra Randers i 2013. En af hans sidste opgaver som bestyrelsesformand i EnergiMidt har været at medvirke til gennemførelsen af den forestående fusion med Himmerlands Elforsyning. En sammenlægning, der vil gøre det fusionerede selskab til Danmarks tredjestørste energiselskab.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk