Tysk Schlager Festival aflyser - ingen penge til publikum

Musik:

Tysk Schlager festival oplyser: Så skete det, som vi frygtede mest, nemlig at vi bliver nødt til at aflyse vores festival, en uge før at den starter. Det er med stor sorg i hjertet, at det er kommet så vidt.

Publikum svigtede de mange kunstnere: Semino Rossi, Fantasy, Michael Wendler, DJ Ötzi, Calimeros, Nik P, Jörg Bausch, Wolkenfrei, Laura Wilde, Andrea Jürgens, Remmi Demmi Boys Ross Antony, LidaFäh, Olaf der Flipper, Calimeros, Tommy Fischer, Beatrice Egli og Nockalm Quientett.

Årsagen er, at der ikke er blevet solgt billetterne nok, så vi har ikke kunne betale kunstnerne. Der skulle ”kun” være solgt 2000 billetter så havde det hele løbet rundt. Der er i dag 26-07-2015 kun solgt ca. 800 stk. som langt fra er nok. Interessen for vores festival har ellers været stor, når vi ser på besøgstallet på vores website. Over 25.000 unikke besøgende siden 1. dec. 2014, har der været forbi, men der har været et eller andet som har gjort, at man ikke ønskede at købe en billet til 800.- for 3 dages musik (18 koncerter af minimum en halv times varighed, gratis camping og strøm.)

Vi har ellers kæmpet til det sidste, men i fredags d. 24-07-2015, fik vi nådestødet, i form af at banken trak tæppet helt væk under os. Ole Lomholt (Formanden for Sundsøre Kultur og Musikarena, Foreningen bag festivallen) havde snakket med Vækstfonden om problemet og de sagde at de gerne ville hjælpe, han skulle blot bede foreningens bank (Den Jyske Sparekasse) om at sende en ansøgning, men det vil banken ikke, da de mente at gæsterne til festivallen kun drak 1½ øl, over 3 dage og intet spiste. Så derfor sagde de nej. Aldrig har man hørt magen til dårlig undskyldning.

Billetpriserne har været sat op i forhold til listeprisen i starten, da salget startede i december 2014, nemlig 800.-, 1200.-, 1600.- og 2000.- ved indgangen, billetsalg gik i stå, da prisen steg til 1200.-, og den blev sat ned igen til 800.-, i håb om at få gang i salget igen. Det skete bare ikke.

Vi har haft billetter til salg hos Europas største billetudbyder, Eventim - som har hovedsæde i Tyskland.

Vi har været i forskellige lokalradioer, hvor vi har fortalt om vores festival. Vi takker mange gange de lokalradioer, der har været med til dette.

Der er sendt en meddelelse til samtlige kunstnere i dag som var på vores program, at vi har aflyst, på grund af svigtende billetsalg.

Hvad med billetterne?

Billetter købt igennem vores website, i samarbejde med Billetnet.dk og Billetto, kan desværre ikke tilbagebetales, da alle kunstnere skal have 50% af deres gage, uanset om festivallen bliver afholdt eller ej. Så mange som muligt er betalt 50%. Derudover er der også brugt penge på tv reklame og reklamer i de trykte medier, og kassen er nu tom.

Billetter købt via Billet.dk har mulighed for returnering af deres penge.

Vi er så kede af, at vi ikke har kunne finde den nødvendige opbakning omkring vores festival, og sidder i dag tilbage med blødende hjerter og tænker, ”Hvor gik det galt og hvorfor? ”

Hverken Dansk Handicap Idrætsforbund eller Tyskschlager.dk kan gøres økonomiske ansvarlige omkring billetsalget eller markedsføring, da disse blot er samarbejdspartnere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk