Tag endelig naboen med!

Musik:

Med koncerten ’Kom Igen’ – og tag endelig din nabo med - inviterer Helge Engelbrecht og ’Neighbours & Friends’ igen til fest udenfor de faste private rammer i Mariehaven i Ansager.

For anden gang drager hele holdet landet rundt til de danske koncertsteder, der også denne gang omfatter Kulturcenter Limfjord. De to naboer, Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen og de øvrige medlemmer af ’Neighbours & Friends’ tager publikum ved hånden med eget materiale, der overvejende består af iørefaldende dansksprogede sange med ord og toner, der lander i den mere folkrockede ende. Det hele rørt sammen til umiskendeligt ’Neighbours & Friends’ på højt og flot musikalsk niveau, der på én gang er både medrivende, ægte og folkeligt på den gode måde. 

’Neighbours & Friends’ er blevet mere eller mindre folkeeje, og det populære orkester kan lørdag efter lørdag opleves på i tv på DK4, når der sendes fra de populære arrangementer ’Sommersang i Mariehaven’, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s private baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland.

-Vi har været meget spændte i forhold til at optræde indendørs og i en helt anden sammenhæng end Mariehaven, men publikum har virkelig taget godt imod os. Jeg tror også, det har været lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der jo også er på plakaten i Mariehaven. Til koncerten i KCL er det vores helt egen koncert og udelukkende vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Så vi glæder os rigtig meget til at komme til Skive igen, lyder det fra Helge Engelbrecht. Og vi stiller naturligvis op i stærkeste opstilling og jeg tør godt love publikum det bedste af det bedste, lyder det fra en spændt Helge Engelbrecht.

Neighbours & Friends består af
Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal, Ditte Fromseier Hockings, Sidsel Marie Michelsen og Sine Bach Rüttel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk