Sommerkoncert på Kulturhusbåden med spillemandsmusik og færøske toner

Foto: SVANEN
Musik:

Torsdag den 27. august, klokken 19.30 - 21.30, border Lars Kristensen (violin) og Kristian Rusbjerg (harmonika) Kulturhusbåden og tager gæsterne med ud på en rejse rundt til alverdens lande.
 
Udover dansk og nordisk spillemandsmusik af fineste karat udført med teknisk snilde og finurlig elegance vil de to musikalske entertainere præsentere svenske sommerdrømme, keltiske klange, fransk musette, russiske harmonier og sydamerikansk tango.
 
Som noget helt specielt skal gæsterne også høre melodier, som Lars har hjembragt fra en rejse til Færøerne sidste sommer, samt nogle af Kristians egne, nyere kompositioner.
 
Begge de kendte musikere har været faste gæster på Kulturhusbåden igennem mange år, og særlig Lars er med sine mange koncerter ombord at betegne som vores ”hus-båds-komponist”.
 
Også Kristian er velkendt for sine optrædener i ”Mariehaven”, og Kulturhusbåden glæder sig til et gensyn med dem begge, til at lytte til deres gnistrende og humørfyldte sammenspil og til at synge med på fællessangene.
 
Entré 120 kr. inkl. kaffe, kage og frugt. Medlemmer ½ pris.
Gerne Mobile Pay, eller indbetaling på konto 8500 - 26 50 27 1540
 
Der overholdes alle restriktioner, holdes afstand og sprittes af.
 
Både Sommerkoncerterne og Solnedgangsmusikken er arrangeret af Kulturnetværket Svanen i samarbejde med Skive Kommune m. fl.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk