Skives Internationale Kultur- og Festdag 2016

Foto: Stig Seidenfaden
Musik:

Lørdag d. 24. september vil Skive Bibliotek, ungdomshuset Drivhuset og ikke mindst området foran Drivhuset være sat på den anden ende når ”Skives Internationale Kultur- og Festdag 2016” afholdes.

Om eftermiddagen fra kl. 14.00 kan man smage forskellige typer af spændende fra Mellemøsten, Afrika og Asien i et stort telt. Midt på eftermiddagen går et større underholdningsprogram i gang fra klokken 15.00 af. I løbet af 8 timer spiller, synger og danser en lang række optrædende. For eksempel kan man høre et grønlandsk kor, overvære en stor flok fredsduer flyve mod himlen, lytte til den lokale afroamerikanske kunstner André Davenport synge jazz og blues, Kurdere der spiller på tromme, saz og armensk fløjte.

Andre toppunkter bliver når en somalisk pigegruppe danser og børn tænder lys for fred i verden.

Om eftermiddagen er der også en række aktiviteter og lege for børn i alle aldre, og udenfor bliver der også forskellige forlystelser som fx at skyde dåser ned med bolde, kast ringe mm. 

Kort sagt er der lagt op til en festdag af format, som afsluttes med en række musikindslag af høj kvalitet, især når reggaegruppen Pops Jabu går på scenen. Om aftenen kan man også høre Line Kure Brasen spille guitar og Daniel Bæk Fredderik fremføre numre som Daniel har komponeret. Aften afsluttes med den lokale gruppe ”De Korrupte”.

www.kulturpt.dk så kan der ses et mere detaljeret program, hvor den samlede underholdning er præsenteret. Bag arrangementet står bl.a. Drivhuset, Skive Bibliotek, foreningen Kultur på Tværs og en lokalafdeling af Venligboerne samt Skive Kommune.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk