Skive Sangskriver Festival 2018

Foto: SVANEN
Musik:

Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Sangskriverdagene består af workshops om eftermiddagen kl. 15 - 17 og Åben Scene hver aften kl. 19.30, fredag 21. sep. dog kl. 20 - 22.

Aktiviteterne henvender sig især til unge musikere og sangskrivere, men er åbne for alle. Deltagelse i workshops og koncerter er GRATIS!

Torsdag 20. september klokken 20 uddeles Mads Langer Prisen til et lokalt talent.

Sidste års modtager af prisen 2017 var den unge guitarist, sanger og sangskriver Bjørghedin Valdemarsson fra Drivhuset i Skive.

Program

18/9 Michael Hamilton - Luca Sophia Krohn
19/9 Maria Elizabeth & Karen Sangvin - Inge-Line Kuhr Brasen
20/9 Nadja Broholm - Anders Mikkelsen. NB Prisuddeling!
21/9 Christian - Magali Michaut & Brett Perkins

 

Sangskrivning og musikproduktion er en aktuel del af ungekulturen i Skive, og festivalen bygger videre på den stærke musikertradition, der allerede er i ungdomsmiljøet i Skive.

Ideen skal ses som en naturlig branding af Skiveegnen - i forlængelse af de mange ressourcer knyttet til en lokal folkelig og litterær tradition - og sigter med reference til rækken af unge kunstnere med musikalsk gennemslagskraft på at slå navnet som Danmarks Sangskriverby fast.

Skive Sangskriver Festival 2018 afvikles i år for 2. gang i samarbejde med lokale institutioner og Kultur&Fritid, Skive Kommune.

Det er tanken at afholde festivalen hvert 2. år, dvs. næste gang i 2020.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk