Skive Sangskriver Festival 2018 - Mads Langer Prisen

Foto: SVANEN
Musik:

En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018's talentpris Mads Langer Prisen efter en smuk og velspillet koncert på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn.

Prisen bestod af en lille figur og gives til en ung og lovende sangskriver for godt musikerskab, fornem teknik og en åben og ansvarlig attitude.

Koncerten var et led i Skive Sangskriver Festival, som løber over dagene 18. - 21. september, og her på 3. dagen var der foruden aftenens kvindelige solist workshop og viseaften med den nordjyske troubadour Anders Mikkelsen.

De føreste 2 dage har ligeledes budt på fine workshops og koncerter, tirsdag med bysbarnet Michael Hamilton og Luca Sophia Krohn fra Svendborg og onsdag med Maria Elizabeth, Karen Sangvin og Inge-Line Kuhr-Brasen.

Festivalen har således haft besøg af både lokale, danske og internationale kunstnere og instruktører og kan prale af en besætning på 2/3 kvinder.

“Der er et generelt problem med for få kvinder på den danske musikscene” forklarer Iben Barnwell, som sammen med Michael Hamilton fik ideen til sangskriverfestivalen sidste år “ så det er noget, vi faktisk meget stolte af!”

Festivalen afsluttes i dag med workshop kl. 15 med Brett Perkins, som er fra USA og ophavsmand til Copenhagen Songwriters Festival siden 2008.

I aften er der igen Åben Scene, og som en ekstra gestus lægger Christian fra Hem vejen forbi med et par sange kl. 20. Det er altsammen GRATIS!

Tilmelding til workshop kan ske til Svanemor Iben Barnwell 23 65 50 55.

Festivalen er støttet af Skive Kommune, Kultur&Fritid, og gentages i 2020.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk