Skive Sangskriver Festival 2017

Foto: Jan Sand
Musik:

Med navne som Mads Langer, Dúne, Baumgartner-brødrene, Carpark North, Thomas Troelsen, Maria Elizabeth og mange andre er det oplagt at definere Skive som "Sangskrivernes By".

I forbindelse med besøg i byen af flere internationale singer/songwritere og ikke mindst af SVANENS egen CD-, musikvideo- og hitliste-aktuelle Michael Hamilton (“Helt normale mennesker”) i løbet af sensommeren har Kulturnetværket SVANEN, som står for sommerkoncerterne på SVANEN, arrangeret en lille sangskriverfestival på båden i Skive Havn i dagene 12. - 17. sep. 2017.

Sangskriverdagene henvender sig især til unge, men alle, der har en forfatter eller en komponist i maven eller bare har lyst til at prøve kræfter med kunsten at skrive sin egen sang, er velkomne.

Dagene kommer til at bestå af workshops, tekstværksteder, guitar jam, poetry slam og koncerter. Se mere på www.sommerkoncerter.dk, samt på Facebook.

Deltagelse i workshops er gratis, og tilmelding sker på telefon 23 65 50 55.

Om aftenen er der åben scene på SVANEN, hvor eftermiddagens resultater præsenteres og de professionelle gæster giver smagsprøver på deres kunst.

Alle koncerter koster 120 kr., og forfriskninger kan købes ombord til sangskrivervenlige priser.

Ugen slutter med Træskibssejlads lørdag den 16. september, og et arrangement søndag den 17. september klokken 14, med digteren og filsoffen Johannes Andersen fra Ålborg, som sammen med Ole B Jensen både vil foredrage egne sange og fortolke f. eks. Bob Dylan og Leonard Cohen. Det koster 60 kr.

Projektet er støttet af Kulturhusbåden SVANEN, Skive Almene Kulturfond og Spar Vest Fonden, og bl. a. Friskolen i Skive, Skive Musikskole, KULTEN og Ungdomsskolen i Skive medvirker.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk