Skive Handicap Festival 18. juni 2015

Musik:

Handicappede fra hele Region Midt, samt Skive Kommunens nabokommuner i Region Nordjylland er inviteret til det som nærmer sig en fast tradition – Skive Handicap Festival 2015 - som løber af stablen torsdag den 18. juni på plænen foran Skive Stadion. Grupperne Michael Hardinger Band, På Slaget 12 og bandet Bali byder op til en festlig og hyggelig dag i Skive.

Festivalen er et tilbud til alle handicappede og udviklingshæmmede fra både Skive Kommune, nabokommunerne samt kommunerne i hele Region Midt. Det koster kun 60 kr. inkl. gebyr at komme ind – ledsagere kommer gratis ind, og alle bliver udstyret med et Festivalarmbånd ved indgangen.

Grupperne Michael Hardinger Band og På Slaget 12 er valgt ud fra brugernes ønsker. Også Bali, som var en stor succes i 2013, er med igen i 2015. Bali er et brugerprojekt under Odense Kommune. Med spilleglæden som ledetråd udforsker gruppen musikkens vidunderlige verden og opfinder deres helt eget lydunivers, som favner bredt, fra velklingende pop-rock over instrumentale improvisationer til en slags World Musik, hvor de til lejligheden har allieret sig med den afrikanske musiker Basiru Suso. Gruppen har stor internatonal erfaring gennem talrige koncerter i bl.a. Tyskland og Japan.

Konferencier til Skive Handicap Festival bliver Peter Bak fra Skive & Friends.

Kultur- og Fritidsudvalgets formand Ditte Staun udtaler: ”Skive Kommune ønsker at understøtte det stærke kulturliv i kommunen med Skive Handicap Festival og samtidig give et godt kulturelt tilbud til de handicappede. Det at kommunen inviterer andre kommuner med, vil kunne skaber nye venskaber og relationer på tværs af kommunegrænserne, som vil bidrage til trivsel og udvikling”.

Musikforeningen Skive & Friends, som står bag Rock ved Åen koncerterne, laver Skive Handicap Festival igen i år i tæt samarbejde med Skive Kommune. Rammerne med indhegning, scene, lys og lyd, handicaptoiletter, og salgsboder står klar, så Skive Handicap Festival kan foregå i trygge rammer for brugerne.

Der bliver lagt vægt på at levere et højt serviceniveau. Midt på pladsen vil der være en central informationsbod. Der er handicaptoiletter samt hygiejnerum indrettet back stage i stadionbygningen, og så kan man købe masser af forskellige spændende madprodukter inkl. frankfurters fra grillen samt drikkevarer fra Hancock.

Skive & Friends har i 2015 lavet et spændende samarbejde med Social- og Sundhedsskolen som stiller med knap 50 elever som hjælpere på dagen. Elevene får på den måde både noget praktik, samvær med handicappede og udviklingshæmmede samt en musikalsk oplevelse på en og samme dag. Også Skive Forenede Håndboldklubber, Skive Atletik og Motionsklub og Skive Idræts Klub stiller med hjælpere til Handicap Festivalen, ligesom der er frivillige fra Skive, som gerne vil give en hånd med på dagen. Der har igen været en enestående opbakning til arrangementet hele vejen rundt. Der forventes mellem 1.500 og 1.800 på dagen.

Arrangementet torsdag den 18. juni 2015 er fra kl. 11 – 16 på festpladsen Engvej 19, ved Skive Stadion og der er adgang fra kl. 09. Og knap 1.300 har allerede forhåndstilmeldt sig, så arrangørerne ser frem til en Skive Handicap Festival, hvor rigtig mange kommer til Skive til god musik og hyggeligt socialt samvær i hyggelige rammer med andre fra Region Midt.

Se mere på: http://www.skive.dk/skivehandicapfestival

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk