Skive fostrer endnu et musikalsk talent

Musik:

Skive har fået for vane at fostre dygtige musikere. Rasmus Trinderup hedder det band, der lige nu er repræsentant for den verdenskendte Skive-lyd.

Duné, Mads Langer og Søren Balsner fra Carpark North. Skive har fået for vane at fostre dygtige musikere, og nu gør vi det igen. Rasmus Trinderup hedder det band, der lige nu er repræsentant for den verdenskendte Skive-lyd. Med talentudviklingsprojektet Rock The Region under Kulturhovedstad Aarhus 2017 skal de på turné. En turné, der starter i Drivhuset her i Skive den 27. april og som slutter med en showcase på SPOT Festival i Aarhus for både publikum og branchefolk.

I spidsen for bandet står Rasmus Trinderup selv som forsanger og guitarist. Han bliver suppleret af Frederik Søndergaard på keyboard og vokal, Steffen Johnsen på bas og Kim Kristensen på trommer. Sammen skaber de nordisk folk-pop blandet med singer/songwriter-stilen. De vandt Skive Battle sidste år, de har varmet op for Rasmus Nøhr, de har været på festivalturné i Jylland, og så spiller solisten Rasmus Trinderup guitar for sangerinden Pauline, der var nomineret til tre Gaffa-priser i år og som lavede hittet Kun Os To med Jokeren i 2014.

Selv siger Rasmus Trinderup:

- Jeg ser Rock The Region som en stor mulighed for at lære mere om den branche, vi så gerne vil sætte et aftryk i. Jeg håber, at projektet vil styrke vores muligheder for at komme længere ud med vores musik; at mange flere finder ud af, hvad Rasmus Trinderup er for en størrelse og får lyst til at lytte til det.

Talenter på turné
Rock The Region vil bringe regionens musikmiljøer tættere på den professionelle musikbranche og på hinanden. På den måde vil projektet skabe de bedste forudsætninger for nye talentfulde artister og bands, hvor end de befinder sig.

Der er udvalgt seks artister/bands, der siden starten af marts 2017 har været igennem et intenst forløb. Et forløb, der nu kulminerer i en turné – og første stop er Drivhuset i Skive, hvor de starter turnéen med et brag af en koncert den 27. april.

Det er Ryan, You Work For Me Now, We Need Lilo, Facaden, King Kross og Rasmus Trinderup, der er de udvalgte talenter. De repræsenterer hver især deres egen by; Holstebro, Aarhus, Herning, Silkeborg, Horsens og Skive. Byer der danner grundlag for deres turné.

De seks artister/bands har fået chancen for at tage et stort skridt fremad gennem en koncertturné i det midtjyske, en optræden på SPOT Festival 2017, en Live Video Session, workshoppen BASIC DIY, en Live Performance workshop og ikke mindst mødet med en lang række management- og pladeselskabsfolk under eventen Meet The Talent.

Som en del af talentudviklingsprojektet har de seks artister/bands også fået tildelt hver sin coach. De tre coaches er Jesper Bay (Music Matters/Body of Work), Signe Tobiassen (Nelson Can/Like A Can of Beans Records) og Mikael Højris (konsulent DMF).

Turnéen

  • Den 27. april, Drivhuset, Skive
  • Den 28. april, Scene 7, Herning
  • Den 29. april, Det Gule Pakhus, Horsens
  • Den 3. maj, Black Box Theatre, Holstebro
  • Den 4. maj, Rampelyset, Silkeborg
  • Den 5. maj, Remisen, SPOT Festival Aarhus 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk